защо Голфчето подскача
защо Голфчето подскача
моя проблем е в тсва,че когато колата е студена,"пърди" някаде под предната седалка и колата лекичко подскача.Мисля,че има проблем някъде в предната част на аспуха.Ако някой се е сблъскал с такъв проблем,моля да сподели. 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Re: защо Голфчето подскача
Еми качи я някъде и виж как е връзката между "меката връзка" и катализатора. Също и самият катализатор. Това обаче трябва да е постоянно не само на студена кола.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
bayar написа:моя проблем е в тсва,че когато колата е студена,"пърди" някаде под предната седалка и колата лекичко подскача.Мисля,че има проблем някъде в предната част на аспуха.Ако някой се е сблъскал с такъв проблем,моля да сподели.
удряй я в бъбреците докато изпърди всичко

катализатора как ти е ?
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
това е начина.А ква е колата?hooligans написа:bayar написа:моя проблем е в тсва,че когато колата е студена,"пърди" някаде под предната седалка и колата лекичко подскача.Мисля,че има проблем някъде в предната част на аспуха.Ако някой се е сблъскал с такъв проблем,моля да сподели.
удряй я в бъбреците докато изпърди всичко![]()
катализатора как ти е ?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Изживява се като пърдящ заек ...
Може да е от катализатора и а ако генерацията започва с мека връзка от двуцевката може да образува вибраций.

Може да е от катализатора и а ако генерацията започва с мека връзка от двуцевката може да образува вибраций.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”