FELIPE написа:Каква може да е причината колата да проявява склонност за движение наляво.
В продължение на два дни ми се наложи два пъти да пътувам до Пловдив(прав като изпънат конец път) като втория за да върви колата направо ми се налагаше волана леко да е изкривен надясно,изправя ли го тръгва наляво.
Първия път не съм забелязал подобно нещо.
Какво може да се е променило-не съм влизал в дупки,налягането на гумите е еднакво,джантите са си същите,нищо не чука , не трака и не свири, с хидравлика на волана съм.
Днес ходих до един стенд и майстора казва-пътя има наклон...да ама и на връщане пак бегаше у лево

.
Някакви идеи?
Размени предните две гуми, би трябвало да почне да дърпа налдясно. На мен с летните гуми ми не ми дърпаше почти наникъде, но като сложих зимните със стоманени джанти, смяна на десен шарнирен болт и реглаш

Мога да правя десен завой без да навивам волана надясно

Върнах се при пича и му викам, че не е наред работата, той покара и се убеди, дори остана изумен.Каза че е направил всичко перфектно и няма откакво друго да е, освен от гуми/джанти.Свалихме лявата гума и си беше леко кривинка.Имам известни съмнения, че реглажа може да не е наред въпреки че съм носил там и други коли, но не е изключено да дърпа заради крива гума/джанта

Въпреки този проблем по магистралата нямаше проблем със 160-170-180, стои си стабилно, е има едно биене ама музиката беше усилена и много не се чуваше