Проблеми с дигитално табло на Golf2.
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблеми с дигитално табло на Golf2.
Имам проблем с дигитално табло на Г2 ту отчита с каква скорост се движа , ту спира . Същото е и при MFA ту работи , ту не
HELP . На какво се дължи това

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Red_Jetta написа:същия проблем го имам и аз. свалях таблото, оглеждах връзки, захранване и какво ли не но нищо видимо не открих. впоследствие ми дадоха идея за стабилизатора на напрежение (на гърба на таблото) като вероятно причина.
бях намерил и човек, много похвален авто-жичкаджия но така и не ходих при него. ако искаш ще ти дам координати.
напоследък проблема се явава по-рядко и не ме ядосва.
колкото до МФА-то работи но дава грешка на всичко свързано със скоростта и пробега, когато не са отмерени правилно.
10х дай координати ще се прежаля и ще ти кажа какъв е резултата

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всичко идва от датчика за соростомера. Седи на скоростите там където принципно трябва да е жилото за скоростомер. Често се зацапва буксата, къса кабели и по-рядко се скапва самия червячен механизъм вътре. Ако е наличен един от тея проблеми всичко по таблото умирта. Всичко е свързано и се смята през скороста. При мен таблото е такова (дигитално) и досега не съм имал проблеми ама на доста хора съм помагал с отстраняването на такива.
РАСО
РАСО
- bobi8603
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.Един приятел ме помоли да му пусна тема за дигиталното табло.Има голф 2 гти 8в но не му работи оборотомета и му мига лампата за маслото като не му работи и моментния разход.Това се е случило след като е отворил таблото щото на дупка изгаснало и не искало да свети после.Било се отпоило някакво съпротивление.Запоил го но се появили тези проблеми.При даване на контакт таблото свтва цялото но после оборотомета не се качва с повишаване на оборотите.Другото което ме помоли да попитам е за аванса.Чукал независимо от центровката .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”