Със или без ламбда сонда ?
- Iv_cho_pifcho
- Автомобил:
- Двигател:
Със или без ламбда сонда ?
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ,Доста четох за ламбда сондата и ме мъчи следния въпрос-Как е по добре с откачена сонда или с ленива сонда(поне при мен е такава) която постоянно подава грешки на компа?При откачена сонда компа преминава на авариен режим,което според мен е по добрият вариант от колкото със сонда, която не работи правилно и постояно подава грешна информация на компа.Може и да се бъркам,но аз с такова впечатление останах,
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Със или без ламбда сонда ?
Iv_cho_pifcho написа:Как е по добре с откачена сонда или с ленива сонда(
Мисля че най-добре е изправна и работеща сонда

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Ако караш около 500км.на месец(примерно),и изчислиш за около 2,3 месеца колко повече гориво колата ти е изгорила,като се има на предвид разлики от 1,5 до 3 и нагоре на 100км/лтр.
Можеш да си изчислиш за 1 година колко сонди си купил и колко още ще купиш докато накрая се решиш да дадеш малко кинти и да си решиш проблема!!!
Отделно са проблемите,произтичащи по тази причина

Можеш да си изчислиш за 1 година колко сонди си купил и колко още ще купиш докато накрая се решиш да дадеш малко кинти и да си решиш проблема!!!
Отделно са проблемите,произтичащи по тази причина
наи добре да ясмениш с нова от ламдата зависят разходат и мощноста всичко друго е за сметка на това
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Руска от Лада 2110 4 проводна е със същите параметри както на Бош и е по-евтина.
- Iv_cho_pifcho
- Автомобил:
- Двигател:
То е ясно,че с нова сонда е най-добре,но друг ми бе въпроса.Благодаря на отзовалите се,най-вече на venll-vr 

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да де.. ама за хубава оригинална.. трябва да се изръсиш 300 лв.., защото по магазините се намират само универсални..., което си е същия ШИТ както и без сонда.. на мен ми обявиха.. 350 лв доставка от Германия..и монтаж имаш.. и стана дебела работа.., но определено колата харчи повече от преди.. поне с 1-2.., най се усеща извън градско...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”