Относно смяна на показанията на Борд.компиютара на Г2
- mirko0
- Автомобил:
- Двигател:
Относно смяна на показанията на Борд.компиютара на Г2
Значи колеги интересувам се от следното нещто.Значи аз имам Г2 ГТИ обаче някакфа орезана версия явно защтото таблото ми незнам дали оригинално или е някаква преправка после правена но беше с чесовника а не с оборотомера.Както и да е смених таблото качих си с оборотомера сичко си савпадна и 2-рте букси сичко мъ работи ,но вапроса ми е следния .Значи аз нямам на самата ръчка копчето за смяната на показанията на Борд. компа. някои има ли си на идея на коя от 2-те букси се копчето за смяна на показанията и евентоално на кои по цветове кабели е за да си го направя аз .Благодаря предварително
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
Re: Относно смяна на показанията на Борд.компиютара на Г2
здр ИЗМАМНИКО помнишлиме
КОЛЕГИ ТОЗИ Е ИЗМАМНИКА КОИТО ПРЕДИ МЕСЕЦ МЕ ИЗИГРА КАТО УШ МИ ПРОДАВАШЕ АМОРТИСИОРИ ЗА ГОЛФ 2 А МИ ПРАТИ СТАРИ И ИЗГНИЛИ ОТ BMW ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕГО
А кам тебе измамнико се научи че всичко се връшта аз тези пари ги прежалиж даже нова кола си купих ама ти винаги ше си останеш боклук и мизерен лъжец
КОЛЕГИ ТОЗИ Е ИЗМАМНИКА КОИТО ПРЕДИ МЕСЕЦ МЕ ИЗИГРА КАТО УШ МИ ПРОДАВАШЕ АМОРТИСИОРИ ЗА ГОЛФ 2 А МИ ПРАТИ СТАРИ И ИЗГНИЛИ ОТ BMW ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕГО
А кам тебе измамнико се научи че всичко се връшта аз тези пари ги прежалиж даже нова кола си купих ама ти винаги ше си останеш боклук и мизерен лъжец
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”