искам да ги свържа но за да не ги объркам нека някой да каже колко жици минават от там и кой цвят жица за кво е
скъсани жици към багажника на голф 4
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
скъсани жици към багажника на голф 4
днес случайно дръпнах гуменото гофре дето е горе в дясно до пантата за багажника,има сноп кабели повечето са скъсани,някой да каже за какво са тези жици,от извесно време задната чистачка тръгва сама когато си иска и централното но багажника ми прави номера--най вероятно проблема идва от тия жици
искам да ги свържа но за да не ги объркам нека някой да каже колко жици минават от там и кой цвят жица за кво е

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скъсани жици към багажника на голф 4
Не виждам какво те притеснява коя за какво е . Просто ги свържи отново по цветове 
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бързият написа:Не виждам какво те притеснява коя за какво е . Просто ги свържи отново по цветове
да,но не знам да не е имало някоя дето нарочно да е одрязана ,и да не стане нещо
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
badjo-vw написа:Бързият написа:Не виждам какво те притеснява коя за какво е . Просто ги свържи отново по цветове
да,но не знам да не е имало някоя дето нарочно да е одрязана ,и да не стане нещо
Най-много нещо което не е работило до сега , например чистачката , да проработи .Връзвай смело
- vvivas_1971
- Автомобил:
- Двигател:
Колега вързвай една по една по цветове и после-с поялника,да нямаш ядове.И да ги изолираш хубаво.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Хубаво е да удължиш кабелите с поне 5 - 6 см - това ще те улесни в по - нататъшните интервенции. Това се прави горе - долу веднъж на 2 години. Няма спасение от проблема - трябва да се приеме за даденост.

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
И при мен жиците са се оголили на същото място,но все още са здрави.
Както каза колегата по-горе трябва да се удължат жиците и пак да се свържат по цветове.
Както каза колегата по-горе трябва да се удължат жиците и пак да се свържат по цветове.
- anger
- Двигател:
Dorian, добре е незабавно да се оправят в твоя случай, за да не се наложи да си ползваш пожарогасителя... 
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
anger написа:Dorian, добре е незабавно да се оправят в твоя случай, за да не се наложи да си ползваш пожарогасителя...
Ами знам,но само ги поизолирах че ме домързя да г удължавам в студеното

- anger
- Двигател:
Знаех си, че не си оставил нещата така.Dorian написа:...
По темата: Удължаващите кабели трябва да са поне със същото сечение като съществуващите!

- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а колко на брой са кабелите който минават от там
че да не изпусна някой щото ако се е скъсъл и се е пребрал в дупките няма как да разбера

- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да се плашиш леко ги одължаваш и както казват колегите поялника и работата е ясна. Имаш 2 варианта вс да е супер и да се чувстваш като в нова кола с няколко екстри които да проработят и в лошия случай да са прекуснати нарочно и да ти изгори някой бушон защото някаде прави късо но е малко вероятно все пак си вземи за 1лв едни бушони и ако се случи най-лошото пак ги разделяш и сменяш бушона. Ако не се лъжа това са жици за реотаните чистачката и лампите на номера.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
iv4o9999 написа: все пак си вземи за 1лв едни бушони и ако се случи най-лошото пак ги разделяш и сменяш бушона. Ако не се лъжа това са жици за реотаните чистачката и лампите на номера.
Защо даваш такива съвети явно не си виьдал запалена кола от калпави предпазители
Прочети тази тема viewtopic.php?f=1&t=43617&hilitи тогава давай такива съвети
Колега със скъсаните кабели взимаш си съшата квадратура кабели запояваш термошлауха за изолация удължи ги със 10см и повече няма да се скъсат
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ги запоявай там където се прегъват-ще се скъсат супер бързо.Удължи ги така че там където се сгъва да е здраво парче не запоявано. 
-
venkokmeta
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм съгласен 4е е хубаво да слагаш маркови бу6они но има и о6те не6то ако слагаш бу6оните както ти падне без да гледаш каде и колко ампера трябва да е бушон4ето и марково да сложиш пак има вероятнос даде на късо
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”