Здравейте,от седмица насам първа скорост започна да се включва много трудно.Ходих на маистор и ми каза че наи-вроятно са ми се износили пластмасовите втулки м/у скоростни лост и кутията(по щангите).Някои имал ли е подобен проблем защото тези втулки струват 100лв в Юмитрид и ми казаха че едва след като ги сменя могат да ми кажат със сигурност от къде е проблема.Не ми се вярва да са заминали скоростите защото не е имало никакав признак,пък и като загрее колата се влошава положението.
Благодаря предваритено за отговорите.Весели празници.
Проблем със скорости
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Значи - първо пластмасовите ябълки ги има по други магазини - не повече от 20-30лв. е комплектът. Второ - колегата е прав - може да не е само от тях, а и от износен съединител, смачкани тампони и др. Трето - пробвай като за начало да напръскаш много яко с WD40 всичко, което можеш от лота на скоростите до скоростната кутия - лостове, връзки, ябълки и т.н. АМА много обилно - олей го яката. За начало би трябвало да помогне. 

- Avgo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за отговорите.Здрасти Ники, в момента съм по цял ден на работа и в близките 2 седмици ще е така но щом се освободя задължително ще ти се обадя, и ако имаш възможност да я погледнеш.Съединителят,пълен комплект съм го сменявал преди около 20 хил и не ми се вярва да се е прецакал.
Весели празници на всички!
Весели празници на всички!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”