Пистов ремък на Голф 3 свири ?
Пистов ремък на Голф 3 свири ?
Случи ми се нещо доста странно. Наскоро станах собственик на Голф 3 АЕК. Пистовият ремък с всички ролки са сменяни преди по-малко от месец.. то си и личи. Но трябваше да сменя агрн. ремък. Остайх колата в сервиза, смениха го и... пистовият ремък свири като щурец.. имам чувството, че съм линейка. Ходих да го обтегнат днеска... без резултат.. сипват вода спира да свири.. било от ремъка. Пръснах с един шпрей и сега спря да свири, но подозирам, че скоро пак ще започне. Имате ли някакъви предполжения какъв може да е проблема. Може ли когато са го слагали пак да са разбутали някои ролки. Благодаря Ви предварително!
- pecko1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пистов ремък на Голф 3 свири ?
Ти беше ли там когато ти го обтягаха,защото той по принцип се обтяга самичък ярез една пружина под генератора и никой майстор не го натяга по тази причина,била се натягала сама.Аз имах същия проблем,но след като въпреки пружината го натегнах добре и се оправи.
Те бая го натягаха.. бях там, но без резултат. Според теб може ли да е от някоя ролка да свири така?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приятел смело си купи по качествен ремак,и аз кат купих моята ми смениха с нов и свиреше адски,смених втори пат и заспа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”