Голф 3 броня + халогени
- ZireX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 3 броня + халогени
Здравейте!Преди няколко седмици (големите ледове) някой 'сладур' ме беше праснал пред блока ми и сутринта си заварвам хубавата колица с размазана предна броня.Добре че фаровете са добре а ламарината отстрани е пострадала сравнително малко.Но бронята за нищо не става...Искам да си взема броня но навсякъде са само черни.Явно ще трябва да е от автоморга или и аз не знам откъде.Искам в цвета на колата (тъмно синьо по талон но си бие леко на виолетово - той е специфичен цвят.И ако може да ме насочите за това откъде да намеря предна броня.Хубаво ще е да е и с халогени.Досега нямах но винаги съм искал и така и така ще слагам нова броня - защо не и халогени.Някакви идеи?И последен въпрос - като се сложат халогените те заедно с късите светлини ли ще светят?
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 броня + халогени
Колега испозлваи тарсачката и сам сигорен че ще си намериш броня.Вероятноста да е като твоя цвят е много малка но като отидеш магазина за бои там ще ти направят сащата боя кат твоята споко.А за халогените мисля че трябва да си имаш изжедени букси сварзани кам копчето в таблото.Успех 
viewtopic.php?f=45&t=124512

viewtopic.php?f=45&t=124512
Последна промяна от jonn_krissy на Чет 29 яну 2009 11:25, променено общо 1 път.
-
Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 9:47, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Халогените може и отделно от бронята да ги вземеш. Фабрично се включват от ключа за фаровете,а бронята може да я боядисаш-правиш боя по номера на боята на колата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”