Имам проблем с това....

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Имам проблем с това....

Мнениеот CCCP_FAN » Вто 27 дек 2005 10:54

Това
Изображение
незнам как се казва, но ми обясниха че вътре има ли някаква биметална пластинка дето отваряла и затваряла нещо когато се загреело и ми казаха че от там ми се е качил и разхода на бензин и казаха че трябва да се земе ново. Обиколих целия симеон и ботев и нищо трабвя ми за 1.4 или 1.6 моно Г3(щото незнам какъв мотор е точно)

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Вто 27 дек 2005 11:17

и аз като имах голф се сблъсках със същия проблем. когато запалиш сутрин колата работи неравномерно илеко тресе. моя майстор елконаджия ки показа една капсулована мембрана която дава автоматичния смукач. не може да се разчита на втора употреба точно за такава част и се наложи да я купя нова. да ама нова ми искаха тогава 120 лева. моя майстор ме светна че абсолютно същата част се ползва при шкода фабия. купих я срещу 15 лева, смениха ми я и колата ЗАСПА както и разхода.
предполагам че проблема при теб е същия!

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Вто 27 дек 2005 14:33

ОК ма това как се казва точно???

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 27 дек 2005 18:46

това колега се елиминира.
тебе вероятно ти е изтървал термоклапана който отговаря за предотвратяване на евентуалното обледяване на въздушния филтър. нещо което по мое мнение граничи с невъзможното в БГ.
затова не се хаби ами разгледай задната страна на капака който си снимал. в него влизат 2 маркучета. едното идва отдолу от моното а другото отива към кутията с въздушния филтър.
разкачи това което идва отдолу и го затапи с нещо-рапидка, малко болтче или някакво чепче-но така че да е плътно!
и вече можеш да пробваш как ще ти върви колата.

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Вто 27 дек 2005 21:14

vaskoto1 а другите моно инжелций на vw имат ли такъв термоклапан?или само 1.4 и 1.6?

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 28 дек 2005 1:41

всички имат.

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Сря 28 дек 2005 19:48

vaskoto1 написа:това колега се елиминира.
тебе вероятно ти е изтървал термоклапана който отговаря за предотвратяване на евентуалното обледяване на въздушния филтър. нещо което по мое мнение граничи с невъзможното в БГ.
затова не се хаби ами разгледай задната страна на капака който си снимал. в него влизат 2 маркучета. едното идва отдолу от моното а другото отива към кутията с въздушния филтър.
разкачи това което идва отдолу и го затапи с нещо-рапидка, малко болтче или някакво чепче-но така че да е плътно!
и вече можеш да пробваш как ще ти върви колата.

ма там е проблема тея двата маркуча си висят аз затова мрънкам иначе отя за филтъра няма как май да гоо запуша но другия си е запушен май?

Потребителски аватар
Ico74
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ico74 » Нед 15 яну 2006 8:47

колега това е телефона на вносител на 4асти за шкода 032629464 има много нешта на добри цени

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”