Здравейте колеги, понеже си купих Silverstar и старите ми H4 крушки са свободни, се чудя дали е възможно да си сложа фарове за мъгла. в книжката на вентото е показано как с отвертка се маха пластината до мигача и там е цокъл4е. но исках първо да ви питам. въпросите които ме вълнуват са няколко
- какъв цокъл ми трябва за там? старите ми H4 ще станат ли (55/60W)
- както се вижда имам 3 така да се каже пластини, едното е за мига4а, а останалите 2 за какво са? ако слагам на коя от двете трябва?
- това матово капаче през него минава ли светлина, или ми трябва друго стъкло + може би рефлектор
- ако вси4ко стане, тия халогени от кое копче на таблото ще си ги пусна? според мен добра идея е като издърпам врътката когато съм на дълги и си пусна допълнителните габарити за мъгла.
Какво ми е необходимо за да имам фарове за мъгла на Вентото
-
amonik
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво ми е необходимо за да имам фарове за мъгла на Вентото
забравих снимката 
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
първо крушките на халогените са H3, второ нямаш халогени - това са бленди само.
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Ами за да ги пуснеш ще ти трябват реле, инсталация и ако искаш да е като фабрично-друг ключ за фаровете с позиция за халогени. После свързваш и си готов.
ПП.Някъде бях чел, че Голф/Венто имат на 80% прекарана инсталация за фарове на мъгла, обаче не знам дали е вярно.
ПП.Някъде бях чел, че Голф/Венто имат на 80% прекарана инсталация за фарове на мъгла, обаче не знам дали е вярно.
-
amonik
- Автомобил:
- Двигател:
ами неможе ми да махна крушките за допълнителните габарити за мъгла отзад и да вържа фаровете за мъгла към тях. мевду другото имам само 1 дърпане назад при дълги, при къси нямам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”