Колата е Golf 4 1.8Т . Значи от събота вече съм в неведение какво и стана. Та въпросната събота слязох при колата почистих я,проверих масло,антифриз всичко и сядам аз да паля,запали и докато оправя CD-то , да си сложа колана и някви колебания в оборотите и угасна.После яко въртене ама без резултат.Последния майстор който се опита да направи нещо по въпроса стигна до там, че я пали и й опъва жилото на газта да не гасне , но колата работи много кофти и отзаде излизат всякъкви чудесии(направо не е моята кола).И като не и подава газ и угасва и после вече става трудно да запали. Някои ако има понятие за какво става въпрос ако може да помогне!!! За колегите от Русе също ако някой има такава колица и е по запознат да помага!!!
заглавието
Golf4 не пали и не работи като хората!!!
Golf4 не пали и не работи като хората!!!
Последна промяна от ELFA на Пет 06 фев 2009 8:33, променено общо 1 път.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: ПОМАГАЙТЕ, GOLFA НЕ ПАЛИ и неработи като хората!!!
Стъпков мотор? 
Re: Golf4 не пали и не работи като хората!!!
колега може да е датчик на хол - на коляновия вал следи оборотите и когато спре да подава инфо към копютъра (или подава грешно) колата не пали или ако пали работи много неравномерно
Днеска пак неще и неще,пробвах дебитомери,комутатори,бобините подават искра,бензин идва от помпата всичко,обаче като взех да проверя щеката на маслото и прокапа сякаш е някво супер течно и миришеше страно , но не съм сигурен дали на бензин или на антифриз. Баси какво може да й е.....???
Колега, как разбра, че е дебитомера ? На ваг-ком закачихте ли я и какви грешки извади ?
Също ме интересува колко пари ти излезна дебитомера ?
Също ме интересува колко пари ти излезна дебитомера ?
То при мене беше малко сложно, защото имах чип(и като не е добре нещо и почват едни филми...)И мислехме че е първо от него ,но като смъкнахме дебитомера и беше счупено едното краче.Пробвах с друг дебитомер и не искаше пак.После обаче след почистване на свещите(и махане на чипа) запали и се оправи.На Ваг-ком я закачахме ама тя неможеше да запали и той нищо не отчиташе.Дебитомера излезе към 200лв някъде по спомен с връщане на стария.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”