Тапицерия за Г4 1.8Т GTI
Тапицерия за Г4 1.8Т GTI
Здравейте колеги! Не мога да намеря никъде плат за рекаро салон на Г4 1.8Т GTI 150 коня. Става въпрос за черния рипсен плат на едри райета, който е по краищата на предните седалки, а и на задните. Ходил съм в единствения магазин за автоплатове, на гръка. Ходих още като беше в Горубляне. Обаждах имсе и сега когато се преместиха в Панчарево, но все нямат и нямат. Ходил съм по доста от столичните тапицери и те нямат снабдявали се от гръка...На мен ми трябва към 1 метър плат, за ребрения детайл на шофьорската седалка и за бедрените детайли на шофьорската и съседната седалка. Ако някой знае къде може да има от този плат, моля да помогне! Иначе мисля като резервен вариант да претапицирам седалките странично с изкуствена кожа, а по средата да оставя сивия здрав плат, който си е фабрично сложен, за да не спарва кожата на задните части и гърба. Проблема при този вариант е, че ще замине и надписа рекаро, защото е върху черния плат, от който има и в горната част на седалката. Също и вратите ще трябва да се претапицират с изк. кожа, а това май не е по силите на всеки тапицер (питах). Ако някой знае тапицер, който може да сложи щампа РЕКАРО на изк. кожа и да претапицира и вратите моля да пище! Иначе волана, скоростния лост и ръчната са с черна кожа, така че ще е добре. Благодаря!
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тапицерия за Г4 1.8Т GTI
Звънни на този номер 0888841274 Тони -има такъв плат и ще ти направи поправката уникално,няма да си личи че е правено.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”