Тапицерия за Г4 1.8Т GTI

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
kivti
Автомобил:
Двигател:

Тапицерия за Г4 1.8Т GTI

Мнениеот kivti » Съб 07 фев 2009 20:59

Здравейте колеги! Не мога да намеря никъде плат за рекаро салон на Г4 1.8Т GTI 150 коня. Става въпрос за черния рипсен плат на едри райета, който е по краищата на предните седалки, а и на задните. Ходил съм в единствения магазин за автоплатове, на гръка. Ходих още като беше в Горубляне. Обаждах имсе и сега когато се преместиха в Панчарево, но все нямат и нямат. Ходил съм по доста от столичните тапицери и те нямат снабдявали се от гръка...На мен ми трябва към 1 метър плат, за ребрения детайл на шофьорската седалка и за бедрените детайли на шофьорската и съседната седалка. Ако някой знае къде може да има от този плат, моля да помогне! Иначе мисля като резервен вариант да претапицирам седалките странично с изкуствена кожа, а по средата да оставя сивия здрав плат, който си е фабрично сложен, за да не спарва кожата на задните части и гърба. Проблема при този вариант е, че ще замине и надписа рекаро, защото е върху черния плат, от който има и в горната част на седалката. Също и вратите ще трябва да се претапицират с изк. кожа, а това май не е по силите на всеки тапицер (питах). Ако някой знае тапицер, който може да сложи щампа РЕКАРО на изк. кожа и да претапицира и вратите моля да пище! Иначе волана, скоростния лост и ръчната са с черна кожа, така че ще е добре. Благодаря!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тапицерия за Г4 1.8Т GTI

Мнениеот Vladko » Съб 07 фев 2009 22:10

Звънни на този номер 0888841274 Тони -има такъв плат и ще ти направи поправката уникално,няма да си личи че е правено.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”