сенник голф 4
сенник голф 4
КОлеги някой има ли идея как се разглобява сенника на на Голф 4,че нещо не прави контакт и не свети лампичката 

- rgi2003
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сенник голф 4
Ами колега най-добре ще е да разкачиш сенника от тавана за по-лесни манипулации.Отвърташ болтчето и завърташ на 90 градуса за да излезе от отвора.После трябва яко дърпане от няколко страни с отверчица на пластмасовата рамка с капачето(заводски е лепена).След това имаш достъп до ключето на което контактните пластинки са нагоряли.Самото ключе не е капсуловано и се отваря лесно.Позачистваш с финна шкурка и по обратния ред сглобяваш.Накрая нанасяш лепило, в моя случай "Прома" и залепяш отново рамката за сенника.Остави го за ден да стегне добре затиснато под някоя дебела книга и си готов за поставяне.След това аз смених обикновенните крушки с диоди ярко бяла светлина от "и-бей" за да намаля основно тока който протича през микроключето, ама се оказа, че светлината е дори по-ярка отпреди.Вече две години карам така и проблеми нямам.Впрочем аз съм женен и сещаш се по колко пъти се ползва огледалото нали...Успех, не е сложно изобщо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”