сенник голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jero88
Автомобил:
Двигател:

сенник голф 4

Мнениеот jero88 » Съб 14 ное 2009 23:54

КОлеги някой има ли идея как се разглобява сенника на на Голф 4,че нещо не прави контакт и не свети лампичката :roll:

Потребителски аватар
rgi2003
Автомобил:
Двигател:

Re: сенник голф 4

Мнениеот rgi2003 » Нед 15 ное 2009 11:59

Ами колега най-добре ще е да разкачиш сенника от тавана за по-лесни манипулации.Отвърташ болтчето и завърташ на 90 градуса за да излезе от отвора.После трябва яко дърпане от няколко страни с отверчица на пластмасовата рамка с капачето(заводски е лепена).След това имаш достъп до ключето на което контактните пластинки са нагоряли.Самото ключе не е капсуловано и се отваря лесно.Позачистваш с финна шкурка и по обратния ред сглобяваш.Накрая нанасяш лепило, в моя случай "Прома" и залепяш отново рамката за сенника.Остави го за ден да стегне добре затиснато под някоя дебела книга и си готов за поставяне.След това аз смених обикновенните крушки с диоди ярко бяла светлина от "и-бей" за да намаля основно тока който протича през микроключето, ама се оказа, че светлината е дори по-ярка отпреди.Вече две години карам така и проблеми нямам.Впрочем аз съм женен и сещаш се по колко пъти се ползва огледалото нали...Успех, не е сложно изобщо.

Потребителски аватар
jero88
Автомобил:
Двигател:

Re: сенник голф 4

Мнениеот jero88 » Нед 15 ное 2009 13:10

Благодаря много колега :bowdown И мойто се отваря доста често :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”