Търсих из многото теми инфо за въпростие ми, но така и не намерих нищо. Просто в случая не отстранявам проблеми, а искам да ми помогнете да му свържа кабелите и някой вакуумчета

На снимката съм отбелязал с номерца това което не ми е ясно.
1. На тази черна капачка се закача букса, тя за какво служи и какво напрежение трябва да и идва. Т.е дали постоянно или импулсно.
2. От нея страна има един ел.магнитен клапан, както по горното какъв ток му идва и откъде.
3. Това предполагам е топлинен датчик, също той откъде взима тока и така ...
4. Долната тръбичка успях да я свържа, но горната накъде отива не ми е ясно и за какво служи това вакуумче.
5. Малко не се вижда, но от нея страна малко по надолу има една тръбичка, пак е за някакъв въздух, които се е занимавал с този вид карб, знае за какво говоря

6. В случая този карб има тази тръбичка, но моя я няма, гризе ме мисълта за какво е тя и може ли без нея
Повече позиции не съм направил, но сега се сетих за няколко неща още:
От карба излиза една червена жичка с мъжка букса, тя за какво е и какъв ток иска?
Това е засега колеги, днес успях да запаля даже машината, но само водата бях свързал на карба. Естествено под 2500 оборота колата прекъсваше и беше трактор

Благодаря.