От две табла едно
От две табла едно
Става дума за таблото на голф 2 ,това с двете букси ,имам оборотомер и електронен часовник.Уредите ми са Motometer,та купих едно табло VDO ,дали е възможно да сложа километража VDO в мойто табло.Буксата и на двата километража е една и съща,но фолиото с пистите и елементите на двете табла са различни,моя километраж има и временен километраж, а VDO няма.Платката с електрониката е в километража,затова ме е страх да го пробвам в мойто табло да не станат и двете за боклука.VDO километража http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338942 взех от най опростеното табло без часовник и оборотомер.Моля ако някой знае или го е правил тоя номер нека сподели.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От две табла едно
Колега защо ти е да слагаш това опростено табло??? Според мене щом буксата е еднаква не би трябвало да има проблем!
И на мен не ми се слага много тоя километраж ,защото няма временен но вече съм го купил.Стария нещо скърца и ме дразни,смазвах му червячната предавка,но се оправи само временно.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
При VDO зумерът за маслото е зад километража а при Motometer е на платката за оборотомера. Ако на табло Motometer ще слагаш километраж VDO(САМО УРЕДА)ще стане. Това от личен опит го казвам.
В тоя уред VDO ,който имам не видях да има зумер,а и ако имаше какво ще стане ,като се съберат два в километража и в оборотомера.Нещо малко ме съмнява че всичко ще работи нормално защото таблото от ,което извадих километража нямаше оборотомер и часовник ,а в мойто има.Намерих в една морга километраж Мotometer само че е до 220км и числото му е 975 ,а на моя пише 935 и е до 200км сигурно и той няма да стане.
- vladimir30
- Автомобил:
- Двигател:
привет на всички заигравали се с таблата на възрастните ни автомобили
платката от стария километраж подлежи на преместване в "новия" vdo в случай че намериш разлика в параметрите им - може да се отървеш най-много с леко напасване при размяната(монтажа) на платката.но най - много трябва да внимаваш да не прекъснеш някоя и друга пътека при отварянето на таблото - успехи в начинанието
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”