Проблем след смяна на радиатор за парно
Проблем след смяна на радиатор за парно
Здравейте на всички,ами да ви разкажа болката си,та нямах парно преди два месеца ,колата е golf3,облепяне на клапите и смяна на радиатор и се започна,миришеш гадно,викам от смазката,но започна предното стъкло да става на петна и ме наведе на мисълта че новият радиатор е дефектен,макар че като го смъкнахме нямаше грам мокро но от ноп може и савсем малко да е но да се е изпаравяло,както и да е имаше и малко грес по него,но смениха го с нов и се монтира вторият,е да но пак стъклото става на мазни петна не много,дайте съвет че ми писна вече.
Последна промяна от dminkov на Съб 14 фев 2009 11:19, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем след смяна на радиатор за парно
мий.
ще се свърши все някога.
трябвало е да поизмият кутията...
сега докато се изпари антифриза (а той се изпарява трудно...) ще бършеш та ше ти пукат ушите... за щастие ще намалява с времето-поне така се очаква де...
ще се свърши все някога.
трябвало е да поизмият кутията...
сега докато се изпари антифриза (а той се изпарява трудно...) ще бършеш та ше ти пукат ушите... за щастие ще намалява с времето-поне така се очаква де...

да но като звалихме първото ново радиаторче нямашв нищо което да навява че имало течове,но ако се е изпарявало малко,можеше да почистим въздуховодитенезнам дали е от това,лошото е че ме ядосва страшно много
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, не се притеснявай, ще ти мирише поне месец.
- kokito_1985
- Автомобил: audi 90 coupe
- Двигател: 6a 1992
колега споко ште се оправи просто е трябвало да измиеш много добре самото парно сега ще мине време докато се изпари антифриза
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”