тропане в предницата голф3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
borkata31
Автомобил:
Двигател:

тропане в предницата голф3

Мнениеот borkata31 » Пон 09 фев 2009 19:44

Здравейте колеги.От лятото забелязах,че предно дясно колело има някакво глухо тропане.Не чука на желязо тъпо такова,ходих на стенд майсторите я гледаха казаха,че предницата е перфектна.Като я покарам малко не го чувам,някои има ли го този проблем.Не дърпа на никаде нито ми яде гумите като пусна волана не мърда.Благодаря ви предварително.ГОЛФ3

plamkata86
Автомобил:
Двигател:

Re: тропане в предницата голф3

Мнениеот plamkata86 » Пон 09 фев 2009 19:51

колега да не е някой тампон на амортисиор или някое от биалетата.или пък мъртаф ход на амортисиора.

Потребителски аватар
borkata31
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borkata31 » Пон 09 фев 2009 19:59

plamkata86 написа:колега да не е някой тампон на амортисиор или някое от биалетата.или пък мъртаф ход на амортисиора.

от биалетката можели да тропа на мен ми казаха,че дори да е разбита не се чува нищо,но пък за амортисьора не съм се сещал.Благодаря ти.

plamkata86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamkata86 » Пон 09 фев 2009 20:01

ми колега и от нея има едно глухо дрункане.виш случайно акумолатора да не се е отхлабил не6то ида се подмята защото един приятел 3 дена се вартя така и най накрая се ока4е 4е не е добре закрепен :)

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Пон 09 фев 2009 20:09

От амортисьорите става точно така. При мен тупаше най-много сутрин като тръгна и после понамаляваше малко, а и най-много се усещаше на малките неравности. И на мен така ми казваха че предницата ми е идеална. Смених амортисьорите и настъпи тишина. Но пък трябва наистина да се убедиш, че не може да е друго и тогава да сменяш, защото амортисьорите съвсем не са без пари :D

Потребителски аватар
borkata31
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borkata31 » Пон 09 фев 2009 22:01

slav написа:От амортисьорите става точно така. При мен тупаше най-много сутрин като тръгна и после понамаляваше малко, а и най-много се усещаше на малките неравности. И на мен така ми казваха че предницата ми е идеална. Смених амортисьорите и настъпи тишина. Но пък трябва наистина да се убедиш, че не може да е друго и тогава да сменяш, защото амортисьорите съвсем не са без пари :D

Колега точно такъв ми е проблема както виждам благодаря ти.Но все пак кое точно се разбива там. :beer

plamkata86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamkata86 » Пон 09 фев 2009 22:40

ами колега самия амортисьор получава луфт в кола или маратав ход.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”