Прагове за Голф 3
- vargala
- Автомобил:
- Двигател:
Прагове за Голф 3
Здравеите на всички.Моето питане е от къде мога да си купя лаисните(тези за праговете)за голфетката ми,защото я купих без.Знам,че в моргите има,но ми се иска да са нови.Благодаря предварително!
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прагове за Голф 3
мисля че в unitrade има но са скапички.провери и по магазинчетата по горубляне покраи автокъщите.мисля че там видях но не мога да ти кажа цената.има и оргиналните за голф но има и ментета които съшто стават но са малко по-различни по форма 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
peachbaby колегата е от Кюстендил 

За 3 или 5 врати?Моите за двуврат голф струваха 55лв. едната или 110лв. за двете страни.Поръчах ги от представител на VW,ама май бяха алтернативи,т.е.не оригинални.Още не са мръднали.Радвам се, ако съм ти бил полезен!
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
eli99 написа:За 3 или 5 врати?Моите за двуврат голф струваха 55лв. едната или 110лв. за двете страни.Поръчах ги от представител на VW,ама май бяха алтернативи,т.е.не оригинални.Още не са мръднали.Радвам се, ако съм ти бил полезен!
Колега прати снимки на твоите,и някакви координати на тези представители на марката?

- kika2006
- Автомобил:
- Двигател:
В "автотехника"си купих тясната лайсна която се закачва отгоре на прага за 90лв
По добре алтернативата макар и менте 

valkilmera написа:eli99 написа:За 3 или 5 врати?Моите за двуврат голф струваха 55лв. едната или 110лв. за двете страни.Поръчах ги от представител на VW,ама май бяха алтернативи,т.е.не оригинални.Още не са мръднали.Радвам се, ако съм ти бил полезен!
Колега прати снимки на твоите,и някакви координати на тези представители на марката?
Фирмата се казваше BIAUTO,доколкото се сещам.Сега е представител на FIAT,ама работят и с VW
- vargala
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги здравейте.Става въпрос за Голф 5 врати(за колегата който ме попита).Благодаря че ме ориентирахте.Успех на всички 

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Само да добавя, че комплекта за едната страна - 5 части(предна част, задна част, лайсна и 2 капачки) струваше малко над 250лв. в Авто+ и Юнитрейд. Само за едната капачка се ръснах 11лв. За Г3 3 врати.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
само да допълня, че при Голф 3 няма значение дали е с 3 или 5 врати - дължината е една и съща
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз питах за въпросните "лайстни",без да съм убеден че пича от Аутоплюс разбра какво се търси, спомена някакви 60-на лв на страна
.Това окончателно ме отказа да ги търся,явно няма да са мои дълго време.Напролет смъквам и пластм.прагове и калобрани,ша са опарича яко 

-
- Автомобил:
- Двигател:
утиваш в най близкия магазин на VW и си поручваш мисля 50 лв броиката зимали сме за венто!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”