Vw Mk1 Прекъсване
Vw Mk1 Прекъсване
Добър ден .Това е може би първият ми път в който моля за помощ ,обаче вече незнам какво може да е .Имам Голф 1 .Реставрам го вече 2 години.Ще прехвърля на бързо какво съм правил.Май всичко .Кърпене ,боядисване окачване( всичко)спирачни проводи ,салон.Двигателя е 1.5 JB.Доста рядък за VW.Карбуратор 1b3 .Ремонт пълен.Лагери основни биелни,биели ,глава пълен ремонт съединител пълен комплект.Май почти няма нещо което несъм сменил.Проблема е следния .Карбуратор.Тази дума в българските сервизи е мръсна .Не искам да обиждам монтьорите,обаче в тая държава такива се броят на едната ми ръка.Смених един карбуратор.Стария неставал .ХУбаво .Колата пак пуши черно харчи 15 и прави квото си иска.Така 1 година.1 майстор.Отказа е 2,3,4,5.Накрая сам си разглобих карба всичко ревизирах.Сглобих го натройх си го.Всичко по тази кола съм правил сам защото найстина не бих дал на никой чичо гошо да пипа по нея.Колата пак прекъсва.Установих че не е от карба.Започнах с запалването.Свещи имам 20 в багажника нови.В момента съм с истинско денсо и на мотора съм с денсо .Взимам го от вноситела.Днеска пробрах с друга бобина без резултат.Старата дистрибуторна капачка с старите кабели .Пак същото.В момента съм с чисто нови.Ново чукче и наковална .Нов палец,нови кабели.Без резултат колата прекъсва .Незнам какво може да е .Ако може да ми дадете малко помощ ще съм ви много благодарен.Мерси предварително.
Последна промяна от 996r на Вто 03 мар 2009 22:18, променено общо 1 път.
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ МК1
Еденичките са много "чуствителни" на тема бензинов филтър.Иначе поздравления за ентусиязма.Ако искаш качи някоя снимка да видим красавицата
Другото което ми идва на ум е - да не ти прави проблем бензинова помпа,качва ли бенз нормално.Пробваи първо със бензиновия филтър защото съм патил от него
Успех!
Re: Помощ МК1
Имам специална нано цедка на сондата в резервоара.Филтъра го сменявам почти всеки месец .Защото с българският бензин се разлага доста бързо.Бензиновата помпа е чисто нова .Имах съмнение че меша бензин с маслото преди ремонта.
Re: Vw Mk1 Прекъсване
Хм няма ли кой да направи някакво предположение.Може би това е целта на темата да давате догатки аз да ги отмятам.Найстина ще съм ви много благодарен.Мерси предварително.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”