Здравейте,
отскоро имам Голф 4 1.6 и ме интересуват препоръчани от съфорумци консумативи. Масло, филтри, ремъци и носач (за съжаление)
Профилактика на Голф 4 1.6
- everlastt
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти е жив и здрав голф4о, занчи-
1. Масло на скоростите- трябва да се смени
2.Свещи-не са скъпи
3.Дискове и накладки
4.Ако ти играят оборотите на празен ход-изчисти дросела
5.Хидравлична течност и спирачна-да ги провериш
Масло-аз слагам пълна синтетика на Кастрол, ремъци, ролка, филтри ман за това се сеща сега.
Успех
2.Свещи-не са скъпи
3.Дискове и накладки
Масло-аз слагам пълна синтетика на Кастрол, ремъци, ролка, филтри ман за това се сеща сега.
Успех
ре
everlastt написа:Да ти е жив и здрав голф4о, занчи-
2.Свещи-не са скъпи
3.Дискове и накладки
Успех
Благодаря, но като марка за консумативите само VW ли да слагам?
ре
Моля Ви да споменавате препоръчан от Вас производител, марка и място за покупка. Иначе и аз мога да отида в първия магазин (най-добре Фолксваген Център) и да поръчам всичко накуп.
Ще ми трябва и носач
Ще ми трябва и носач

- SASHOBGBG
- Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти колега мога да ти препоръчам спирачни дискове...
От скоро си взех Брембо и Брембо Макс, дискове на много прилична цена. Фирмата е Манинпекс на Бул. Тодор Каблешков 1. Предлагат и доста други части за автомобили те са си вносители до колкото знам и ако отидеш направо там можеш иии носач да си намериш. Смисъл незнам дали предлагат но като видях какъв широк асортимент от стоки предлагат предполагам ще има. Аз си взех дискове със накладки и филтри.
Надявам се да съм помогнал.

От скоро си взех Брембо и Брембо Макс, дискове на много прилична цена. Фирмата е Манинпекс на Бул. Тодор Каблешков 1. Предлагат и доста други части за автомобили те са си вносители до колкото знам и ако отидеш направо там можеш иии носач да си намериш. Смисъл незнам дали предлагат но като видях какъв широк асортимент от стоки предлагат предполагам ще има. Аз си взех дискове със накладки и филтри.
Надявам се да съм помогнал.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”