Ето тука е по-близко снимана(извинявам се за лошото качество на картината)

policevidin написа:на тази трабичка седи датчика за авариино спиране на климатика когато температурата се пока4и много и перката не може да смогне тогава този датчик изклучва с-мата. сега се сетих понеже един ден изкарах буксата и забравих да иа поставя обратно,след това ре6их да се повозя в горещите летни дни на климатиче и какво стана К*Р нема клима![]()
policevidin написа:Та понеже и при мен е слаган допълнително климатика,таблото за оправление с релетата и бу6оните на климата е прикрепено м/у акумолатора и бомбето за амортесиора най лесно 6те ти е да проследи6 кабелите които идват от филтара на климата те са 3 мисля.
а ако пита6 мен из4акаи до утре и 6те ти сннмам моето та да ги сравни6ок
mitko23 написа:policevidin написа:Та понеже и при мен е слаган допълнително климатика,таблото за оправление с релетата и бу6оните на климата е прикрепено м/у акумолатора и бомбето за амортесиора най лесно 6те ти е да проследи6 кабелите които идват от филтара на климата те са 3 мисля.
а ако пита6 мен из4акаи до утре и 6те ти сннмам моето та да ги сравни6ок
Еми ако не ти е проблем да направиш една,две снимки,ще съм ти много благодарен,че по тоя климатроник липсват сумати неща.
policevidin написа:Снимките са тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=10623511
На снимка 1 е самият датчик а на 3 и 4 е таблото с бушоните за климата виж по другите снимки има и самият кабел от къде минава и на къде отива.
http://www.vbox7.com/play:b0d428e8
policevidin написа:Това е просто един Темп датчик на 98-103 градуса ако има6 такова табло 6те ти кажа каде се връзва. но ти си с климатроник сигурно си има някаква друга защита
на първата снимка забелязах че имаш някакъв датчик за темп без кабел за него точно под делкото леко в ляво до темп датчика за двигателя
оооооооооооооуууууууууууууу колега сорри не бях видял долната снимка понеже е много тъмна то ти имаш такув датчик![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 57 госта