Отчита(натрупва) ли грешки компа на PN двигателя?
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отчита(натрупва) ли грешки компа на PN двигателя?
Май двигателя е доста рядко срещан и непопулярен.Разбирачите и сервизите за модела също.Сигурно има запознати с въпроса.Мерси предварително и дано не е станало това което е по вроятното-2ее-то
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти SnowMaster,
очевидно тази модификация си има проблеми които рано или касно излизат!От 10 м. имам golf2 1.6 PN,карбуратор 2ее и вече незнам къде да ходя за помощ!Ходих на прехваления сервиз "Златен Меркурий" освен златните тарифи за труд,друго златно не видях,само успокоението,че карбуратора ми е в много добро състояние за годините!!!
И веднага след "компетентната" намеса започна да ми "насича"/прекъсва/ при рязко подаване на газ!
Казаха ми че ламда сондата неработила и т.н.т Кажи къде да отида,където биха могли да ми разрешат проблемите!!!
Смятах да се обадя на Ваското,по вашите думи разбирам,че човека си познава много добре материята,но има ли опит с това недоносче pn+2ee+pc+ламда сонда/манджа с грозде/
Дай съвет,ти брат по съдба
очевидно тази модификация си има проблеми които рано или касно излизат!От 10 м. имам golf2 1.6 PN,карбуратор 2ее и вече незнам къде да ходя за помощ!Ходих на прехваления сервиз "Златен Меркурий" освен златните тарифи за труд,друго златно не видях,само успокоението,че карбуратора ми е в много добро състояние за годините!!!

Казаха ми че ламда сондата неработила и т.н.т Кажи къде да отида,където биха могли да ми разрешат проблемите!!!
Смятах да се обадя на Ваското,по вашите думи разбирам,че човека си познава много добре материята,но има ли опит с това недоносче pn+2ee+pc+ламда сонда/манджа с грозде/

Дай съвет,ти брат по съдба

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойте проблеми май тепърва започват.засега само лека нестабилна работа на свободен ход(2,5 г сам с колата).са ваското съм чувал много суперлативи тук във форума не сам се срещал с него,но съм чувал че е спец на пиербург а 2ее много прилича на 2е2(само дето е с ел.управление 2ее).и все пак ти си решаваш-успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”