искам да ви разкажа какъв старт на годината имах

значи реших се най-накрая да провра защо голфа изключва инжекцията на 5200...след 3 дневни ходения и една автодиагностика в АВЕЛ сервиза в Пловдив( сервиза на БОШ) се оказа, че делкото први проблем, при стартиране на двигателя се запишва грешка на копютъра. ок! обаче иронията е ,че точно на 30.12 ходих при майстор и той ми каза ,че старото делко си е заминало и заедно с него взехме друго, което в последствие се оказа ,че не е за моя голф. така в мен имам едно делко с което купих колата и с което прави същия проблем (изключва на 5200) и едно делко, което не става за този модел. Сега ще им нося старото делко в АВЕЛ-а да го дадат на стругар и да го оправи. ново струвало дооооста пари

през това време реших и да си оправя газовата, защото пък при нея се губеше мощност на 3000 оборота

и последното.... изпратено ми беше за подарък ДВД портативно и аз рекох да го пробвам в колата, защото има кабел за запалката.....е в резултата да де на късо и сега съм без: плафони на тавана, централно заключване, часовника се нулира при всяко излкчване на двигателя, временния километраж също т.е. някой бушончета са заминали, утре ще ги оправям и тях
аааа и как забравих, най интересното аз съм с АЕК двигател с СИМОС инжекция