Имам някакъв странен проблем с ел. инсталацията.
- dimpex_01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам някакъв странен проблем с ел. инсталацията.
От оня ден имам чувството че в различни моменти ми се губят токовете. Както си работи колата, радиото започва да бучи, светлините на ртаблото и фаровете стават като свещи, губи мощност и обороти. Преди този проблем в понеделник като се прибирах към Сф. ми огасна старото радио, спрях да го сваля за да проверя да не е предпазителя и не можах да запаля. Наложи се на средата на магистралата да ми дават ток че никакъв го нямаше акумулатора. След това всичко до Сф беше като чели ОК(карах на газ). Може и да си внушавам ама може ли проблема да е в калпав бензин. Чалам съвети. Предварително мерси
Ако проблема ти е клемореда-не е много добре -аз скоро имах такъв проблем-1-во:някои майстори ако искаш да ти го сменят -яко гледат да те метнат-горе долу нормално е -намираш клеморед-горе долу за 20 лв.-има то в един магазин в овча купел-ул.обиколна бл.423-карина кар. се казва-трябва да си знаеш типа на мотора-преебе ли ти се съвсем клемореда-не палиш въобще от конт.ключ-аз 2 дена я палих мойта като давах накъсо с 1 отверка стартера! а самата работа по смяната е
-тоя клеморед се намираточно под (по продължение) на контактния ключ,но проблема е в смяната-има 2 начина:1-сваляне на целия кормилен прът-не е за препоръчване 2-ри по труден но -сваляш целия волан разкачаш връзките зза мигаче чистачкии т.н.-развиваш франеца под волана,е тва е гадостта,за да извадиш конт. ключ и сменяваш клемореда-той представлява -една пластмаска-датчик които се включва във конт.ключ( мъжко /женско)-после е мъка с поставянето на тоя фланец---внимавай има 1 пружина на кормилния прът -много е яка да не те -застреля ей!слагаш волана -гледашгумите да са прави и с винта натягаш докато самия волан ти прибере фланеца!--ако ти е по лесно иди на сервиз-необходими са някой по специфични инструменти-но внимавай да не те одерат-знам че обяснението ми е каша -но поне добии представа! 

- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brum написа:Мене симптомите му ми приличат на късо някаде. Това с светлините дето стават като свещи от какво друго може да е? Кога го правеше това с примигванията? При раздрусване примерно или просто така, докато си караш?
Интересно ми е - някой да е откачал акомулатор от запалена кола? Какъв е резултата?
това сме го правили с една стара жигула, защото на един 8 декември ни свиха акумулатора в едно затънтено село радуил под боровец

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”