ПРОБЛЕМ С ГОЛФ 2 GTI 2000 КУБИКА
ПРОБЛЕМ С ГОЛФ 2 GTI 2000 КУБИКА
ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ С МОЯ ГОЛФ 2 2000 КУБИКА GTI 1989Г. НА ОБОРОТИ МИ ДЪРЖИ 2500. НЕ ПАДА ПО ДОЛУ НА КАКВО СЕ ДАЛЖИ ???? КАЗАХА МИ ЧЕ Е ВАЗМОВНО ДА Е ОТ ПЪСКОВОТО МОТОРЧЕ??? ОБАЧЕ АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ КОМЮТАРА ЗАЩОТО КАТО МАХНА МИНОСОВАТА КЛЕМА ИЗЧАКВАМ МАЛКО ЗАКАЧАМ Я ПАЛЯ ДАРЖИ НОРМАЛНИ ОБОРОТИ КАТО ПОДАМ ГАЗ ГИ ДИГА ПАК КАТО Е ЗАГРЯТА КОЛАТА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ???
Последна промяна от vaskoto1 на Сря 18 фев 2009 22:54, променено общо 1 път.
Причина: неспазени правила за постване.
Причина: неспазени правила за постване.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: ПРОБЛЕМ С ГОЛФ 2 GTI 2000 КУБИКА
GORAN.82 написа:ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ С МОЯ ГОЛФ 2 2000 КУБИКА GTI 1989Г. НА ОБОРОТИ МИ ДЪРЖИ 2500. НЕ ПАДА ПО ДОЛУ НА КАКВО СЕ ДАЛЖИ ???? КАЗАХА МИ ЧЕ Е ВАЗМОВНО ДА Е ОТ ПЪСКОВОТО МОТОРЧЕ??? ОБАЧЕ АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ КОМЮТАРА ЗАЩОТО КАТО МАХНА МИНОСОВАТА КЛЕМА ИЗЧАКВАМ МАЛКО ЗАКАЧАМ Я ПАЛЯ ДАРЖИ НОРМАЛНИ ОБОРОТИ КАТО ПОДАМ ГАЗ ГИ ДИГА ПАК КАТО Е ЗАГРЯТА КОЛАТА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ???
Първо, Добре дошъл колега. Прочети правилата за начало

Иначе аз за Г2 2.0 GTI не съм чувал, освен ако не е присаждан мотора. По темата - ходи на диагностика, то ще си покаже

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
snupeca написа:GORAN.82 написа:ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ С МОЯ ГОЛФ 2 2000 КУБИКА GTI 1989Г. НА ОБОРОТИ МИ ДЪРЖИ 2500. НЕ ПАДА ПО ДОЛУ НА КАКВО СЕ ДАЛЖИ ???? КАЗАХА МИ ЧЕ Е ВАЗМОВНО ДА Е ОТ ПЪСКОВОТО МОТОРЧЕ??? ОБАЧЕ АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ КОМЮТАРА ЗАЩОТО КАТО МАХНА МИНОСОВАТА КЛЕМА ИЗЧАКВАМ МАЛКО ЗАКАЧАМ Я ПАЛЯ ДАРЖИ НОРМАЛНИ ОБОРОТИ КАТО ПОДАМ ГАЗ ГИ ДИГА ПАК КАТО Е ЗАГРЯТА КОЛАТА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ???
Първо, Добре дошъл колега. Прочети правилата за начало![]()
Иначе аз за Г2 2.0 GTI не съм чувал, освен ако не е присаждан мотора. По темата - ходи на диагностика, то ще си покаже
Ами не си ли чувал за 9А ?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Pavcho2 написа:snupeca написа:GORAN.82 написа:ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ С МОЯ ГОЛФ 2 2000 КУБИКА GTI 1989Г. НА ОБОРОТИ МИ ДЪРЖИ 2500. НЕ ПАДА ПО ДОЛУ НА КАКВО СЕ ДАЛЖИ ???? КАЗАХА МИ ЧЕ Е ВАЗМОВНО ДА Е ОТ ПЪСКОВОТО МОТОРЧЕ??? ОБАЧЕ АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ КОМЮТАРА ЗАЩОТО КАТО МАХНА МИНОСОВАТА КЛЕМА ИЗЧАКВАМ МАЛКО ЗАКАЧАМ Я ПАЛЯ ДАРЖИ НОРМАЛНИ ОБОРОТИ КАТО ПОДАМ ГАЗ ГИ ДИГА ПАК КАТО Е ЗАГРЯТА КОЛАТА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ???
Първо, Добре дошъл колега. Прочети правилата за начало![]()
Ами не си ли чувал за 9А ?
Иначе подкрепям за форумните правила.
А какво е това пъсково моторче ?
Последна промяна от Pavcho2 на Сря 18 фев 2009 21:56, променено общо 1 път.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Pavcho2 написа:Ами не си ли чувал за 9А ?
До колкото знам ги слагат основно на корадо, но явно съм назад с информацията

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”