голф 2 не иска да трагне на бензин
голф 2 не иска да трагне на бензин
Имам проблем сас колата си голф 2 гти 1,8.Близо година не е карана на бензин а само на гас на скоро реших да я опрая на бенс.Аз оште докато я купих колата тя не варвеше на бенс момчето от което я купих каза че има проблем сас бензиновата помпа и не е карана от година на бензин.Реших da я оправя,закарах я на сервиз,казахами че не е от бензиновата помпа,мериха налягането даде '3 бара'.Казаха ми че е от инжекторите са били замарсени дет не е карана много време на бензин,закарах ги на ултразвук инжекторите и светнаха сложих ги и пак не трагна дори немой да запали,само се мачи и се дави и цялата кола замерисва на бензин.Пробвах в движение да превклиуча и както си карам на гас давам на бензин и започва да глахне давам педала на гаста до доло ама ништо само глахне и ако изклиуча от скорост ште изгаснеа и пак си превклиучвам на гас.Някои казват че инжeкторите место да впраскват горивото те само го пикаели, ако някои е имал саштия проблем и го е разрешил моля да сподели 
Последна промяна от Miro_ на Пон 16 фев 2009 14:05, променено общо 4 пъти.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: голф 2 не иска да трагне на бензин
Колега ако щеш ми вярвай едвам ти прочетох поста.Вземи го преведи на чист български език 
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
дай инфо за мотора кода на двигателя и т.н
и си премести темата в техническия
и си премести темата в техническия
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
На колегата темата не е за тука - едва ли в раздела за продажби някои ще ти отговори - има си раздел....дано някои ти я премести колега....
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
99% си мисля че ще ти е заминал дебитомера
а и щом има газ.....случва се да грумне понякога и на дебитомера му се изкривява клапата ,в резулта на което влиза повече въздух или по малко
на една от колите ми е същата работа ,даже при последното гърмене ми се разцепи дебитомера изотдоло,ама с няколко самонарезни види го сглобих
първо си свали и огледай дебитомера дали е здрав корпуса му
и ако можеш да си намериш от някои колега за проба
друго за което се сещам е че може релето което е сложено да прекъсва тока на бензиновите дюзи да се е прецакало нещо,като превключваш от газ на бензин тябва да превключва
а и щом има газ.....случва се да грумне понякога и на дебитомера му се изкривява клапата ,в резулта на което влиза повече въздух или по малко
на една от колите ми е същата работа ,даже при последното гърмене ми се разцепи дебитомера изотдоло,ама с няколко самонарезни види го сглобих
първо си свали и огледай дебитомера дали е здрав корпуса му
и ако можеш да си намериш от някои колега за проба
друго за което се сещам е че може релето което е сложено да прекъсва тока на бензиновите дюзи да се е прецакало нещо,като превключваш от газ на бензин тябва да превключва
Ми да ти кажа братле тои дебетумера ми е гармял и е лепен, ся се сештам има една клапа по на ватре в дебетумера дет предпазва да не грамне дебутомера, 4е на тая клапа на мен ми я няма това лошо ли е
- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
ами колега какво да ти кажа моята кола е със същия мотор на газ я карам предимно, вървеше на бензин перфектно докато преди 2 дни колата си я карам и в един момент заглахна и грамна мого здраво и изгасна, запалих я на газ не варви, варви пак ама слабо не може да се изпоеме както трябва пробвах на бензин пак не иска само я паля и като и подам гас угасва оказа се че дебитомерът ми се е изкривила клапата вътре и застава в едно положение и спира до там, така че провери си и ти дебитомера трябва клапата да си ходи свободно от край до край без да задира никаде
Да ама ти поне я палиш а при мен ваобште не запалва на бензин дори не се мачи само стартера варти исе дави ништо повече и цялата кола замерисва на бензин, а пак на газ ми варви перфектно пали от рас и за газ варви много по някои пат дори се учудвам че варви толкова на газ,затова адцкиии много искам да трагне на бензин да ги видя тея коне ко 6те праят на бенс
този двигател е саздаден за бензин е не за тапата газ която му ебава маиката
този двигател е саздаден за бензин е не за тапата газ която му ебава маиката- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
От газта се смарангясват две неща помпи и дебитомер от части и дюзи ама чак да неще да припука от дюзи не ми се вярва ама и не споря!Щом помпите ти са наред и има налягане и дюзите си ги чистил остава дебитомера,хубавото при теб е че всичко е много просто и лесно защото си с ел.инжекцион.При механичните е малко по сложно ама и те се оправят стига да имаш воля и търпение......питаш ли ме и двете ми коли съм ги съживявал по този начин и 5 инжекции съм сменил докато ги наглася....газта си е гадно нещо!Сменяй дебитомера! 

- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да стане намираш някои със същия мотор вземи му дебитомера за една проба и за всеки случай свери им номерата трябва да са едни и същи сменяш и пробваш. Мисля че работата без клапа няма да стане. Успех дано да го запалиш тоя звяр 

Последна промяна от ihristov на Сря 18 фев 2009 11:02, променено общо 2 пъти.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
той колегата май каза че впросната клапа май изобщо я няма
...или аз нещо не разбрах
...или аз нещо не разбрахRe: голф 2 не иска да трагне на бензин
Ми ставаше вапрос за клапата дет е по на ватре дет предпазва дебитомера да не грамнее на нея клапа нямам,иначе другата клапа дет дебитомера си я леголира тя си ми е там и мисля че си е добре,веднаш го свалях дебитомера и я проверявах движеше се добре без да задира клапичката
на скоро друг колега ми сподели за проблема ми 4е може да е от компиутара ми,да подава грешни сигнали на инжекторите ми и за тва да не варви на бенс,пак и кат се кара една кола много време на газ....газта преебава компа и запо4ва да се пални сас грешки и моеже да имам някоя грешка.тря отида да ми из4истят грешките да видем ко ште стане,ако пак не стане ште пробвам с друг дебитомер от някои колега да видя да ли ште трагне,за да сам сигорен 4е ако е от дебитомера да купувам направо нов 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”