Колеги помогнете имам проблем със голфа....

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

Колеги помогнете имам проблем със голфа....

Мнениеот <Ro_ja> » Чет 23 апр 2009 19:30

Здравеите колеги първо искам да се извиня ако мислите,че темата не е за тук или е маловажна.Проблема ми е следния има голф 3 ТДИ и немога да му оцеля предното окачване.Смених кви ли не амортисиори и не става и не става много забива муцуната казват ми,че по принцип дизеловите двигатели са по тежки от бензинките и затова се получава така.Ще съм благодарен ако някои ми каже какви трябва да тарся каква марка или да ми даде линк да видя какво точно да тарся за нови ако може за видя и цена.Говорим за спортно окачване да уточня само,в момента съм със червени пружини отпред и с жълти амортисиори.Искам окачването отпред да сатане твърдо за да не ми подскача както в момента по принцип искам да сменя само амортосиорите ако може знам,че има и такива които се регулират но незнам кои са по хубавите като марка пък и по твърдост така да се каже.И една снимка за да се види кво се получава като се опитам да кача някаде задницата,не ми трябва да е толкова ниска а да се клати много защото опира на всякаде.Благодаря на всички предварително :)

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги помогнете имам проблем със голфа....

Мнениеот alex_zazy » Нед 03 май 2009 23:04

:shock :shock :shock Имаме си още един снегорин по българските пътища! Сложи си едно регулируемо окачване на Кони или ФК!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 04 май 2009 1:03

Много вероятно пружините ти не са сток или са така наречените "рязани" ;) За различна височина има различни видове пружини. Ако искаш колата да е със стандартната си височина- от първата морга си купуваш пружините за твоя модел (ама точно за него) и си решаваш проблема.

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Пон 04 май 2009 9:13

Сменявай пружините.Сложи си стандартните за модела.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”