Проблема ми е следния.Постоянно губя течност от разшерителното казанче.Като отворя капачката на маслото винаги има много конденз.Гарнитурата на главата е сменена.Колата е 1.8 бензин с АГУ.Някой знае ли какъв може да е проблема?
mod edit: vasstop
Постоянно губя течност от разшерителното казанче - Г2
- moni.sim 1,6
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 1998
Re: Постоянно губя течност от разшерителното казанче - Г2
Конденза е от каране в градски условия,на почти студен двигател!Мисля че няма общо конденза със загубата на антифриз,освен ако не е сменена гарнитурата както трябва и пак вкарва антифриз по много-малко в някой от цилиндрите!pisnami написа:Проблема ми е следния.Постоянно губя течност от разшерителното казанче.Като отворя капачката на маслото винаги има много конденз.Гарнитурата на главата е сменена.Колата е 1.8 бензин с АГУ.Някой знае ли какъв може да е проблема?
mod edit: vasstop
здр колко течност губиш и за колко време намалява.ако е някакви грамове (да кажем за 1 месец)не се притесняваи.Аз имах същия проблем огледаи си колата докато работи мен ми течеше само докато работи и капеше варху една горешща трабичка и докато капне се изпарява.Много трудно го открих защото като я остава вечер на земята няма нищо и незнаех каде да гледам.Успех 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”