при въртене на гуми претриса предницата
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
при въртене на гуми претриса предницата
здр.днес на един сфетофар съм се наредил за ляв завой и съм първа кола.естествено трябва да мина по-бързо от насрещно движещете се и като дадох повече гас колата се опита да завърти гуми но нещо се растресе при сцеплението на асфалта.амортисьори сам сменил преди има нема 2000км заедно с макверсони.това не означава че не може да е от тях но все се надявам да не е, че скоро ги сменях.отделно от този случай скоро се наложи да мина по паветата на цар борис и усетих че колата тресе повече.не знам дали има връзка със сичко това но не ми пречи да питам.ако е некой тампон поне да знам кои че като идеш при маистор тои се иска да сменя всичко за да иска повече пари.ако на някои му се е случвало същото и си е решил проблема нека сподели какъв е бил и как го е решил,марка на частите и т.н.колата е голф3 афт 101 96г.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: при въртене на гуми претриса предницата
Вчера сутринта ми се случи същото - потеглям на светофар и дясното предно колело претропа -помислих, че съм настъпил нещо на асфалта, а нямаше нищо.Не усетих да е завъртяла гумата върху лед, но може от това да е.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

Или ако тръгвате- подгответе се по тези въпроси, за да не питате

Второ- НИКОГА не тръгвайте с въртене на гуми, за да минете преди насрещните, за да не питате после как се бракува кола!
и Трето- в конкретния случай това е било от гумите. Те или изпускат и просвирват, или почват да подскачат, щото толкова ПОВЕР... все някъде трябва да иде!

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Радо, забравил си само едно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”