Коя от сондите работи по добре?
№ 1 http://www.vbox7.com/play:a35eac6e
№ 2 http://www.vbox7.com/play:cc670c49
Въпрос за Ламбда сонда?
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Ламбда сонда?
Според мен на първия клип ,колата ми се вижда доста по респонсна ,изфорсира се по-бързо без да се замсля,на втория клип се усеща едно замисляне при ряско подаване на газта!Иначе за стойностите не знам какво трябва да показва и аз в момента имам проблем с ланпдата и при мен се усеща една такава "забавена реакция" при ряко подаване на газ ,повишен разход и загуба на мощност ,абе колата не вурви така както трябва!
При теб каквио са впечатленията засичал ли си разход с двете сонди и с коя как върви колата?
При теб каквио са впечатленията засичал ли си разход с двете сонди и с коя как върви колата?
- policevidin
didkoltd написа:Според мен на първия клип ,колата ми се вижда доста по респонсна ,изфорсира се по-бързо без да се замсля,на втория клип се усеща едно замисляне при ряско подаване на газта!Иначе за стойностите не знам какво трябва да показва и аз в момента имам проблем с ланпдата и при мен се усеща една такава "забавена реакция" при ряко подаване на газ ,повишен разход и загуба на мощност ,абе колата не вурви така както трябва!
в4ера я сложих и още не сам я засякъл имам още бензин като свърши ще напи6а разхода

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
A като я смени усети ли разлика във вървенето и как се държи преди и след смяната оборотомера ти ,играят ли оборотите на празен ход след преди и след като загрее мотора?
- policevidin
Въпросното затъване си го има но пък каточели върви повече а оборотите и на празен ход и преди и сега все са добре като загрее 800 оборота но интересното е че само като загрее тъне при рязко газ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”