Тази сутрин слизам отключвам колата с алармата, влизам за да стартирам двигателя, тръгвам да излизам за да почистя стъклата и хъц не ме пуска.Казах си добре най вероятно се е счупило или откачило нещо за вътрешната дръжка.Слязах през другата врата отивам да отворя моята отвън и пак същата работа.Явно се е откачил палеца за заключване на вратата и сега нито отвън нито отвътре.Според мене единсвения вариант е сваляне на кората отвътре.
Ако някопй колега е имал такъв проблем да пише, че като си помисля за сваляне на кората отвътре и нещо ми става студено. Колата е Г3 1.8 92г. с централн!!!
п.п. с търсачката пробвах ама тъй като повечето слагат име на тема като: "спасете ме" не ми се търси 2-3 часа и после пак да пускам тема.
Заключи ми се вратата - Решено
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заключи ми се вратата - Решено
Последна промяна от ANNIHILATOR на Пон 09 яну 2006 19:08, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заключи ми се вратата
ANNIHILATOR написа:`.
възможно е нещо пластмасово да се е счупило знаеш какво става с пластмаса при ниски температури( тая сутрин в 6.30 аз станах и беше -15градуса в Сф) и от напрежението да се е отчупило ,без сваляне на кората нема да минеш а може и дръжка да ти потрябва за да я смениш

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дано колеги чул ви господ!!!Аз в момента съм болен, а камоли да изляза да я правя.!!!
Сега ходих да я проверя!!!
Найстина е била замръзнала!!! Но най интересното беше че сутринта като слязах и отключих първоначално се отвори и влязох и после не можах да изляза, а и отвън неставаше!!!
Модераторите могат да трият или заключат!!!
Благодаря ви за отговорите!!!
Сега ходих да я проверя!!!
Найстина е била замръзнала!!! Но най интересното беше че сутринта като слязах и отключих първоначално се отвори и влязох и после не можах да изляза, а и отвън неставаше!!!
Модераторите могат да трият или заключат!!!
Благодаря ви за отговорите!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”