Регулиране на моноинжекция
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Регулиране на моноинжекция
Моля някой да ми каже мога ли сам да регулирам притока на въздух в моноинжекцията или всичко става от компютъра и след елкон. Имам чувството, че сместа става по-богата, защото пуши повече отколкото ми се струва нормално при пришпорване на втора-трета. А и "забива носа" доста често.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Не можеш да регулираш нищо, освен ъгъла на запалването и стъпковото моторче за празен ход
Има една тема, където пише за самодиагностика на двигател RP.Намери я и си направи самодиагностика, за да видиш дали трупа грешки.При мен има една жълта лампа на таблото, индикатор....Намери темата, там пише всичко.После ако няма грешка ще умуваме къде е проблема 

- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leavon написа:Така както е описана самодиагностиката, мисля, че не мога да направя нищо. Просто не знам къде би трябвало да излиза тази информация за кодовете на грешките. Май е по-добре да отида в сервиза!
Аз имах същия проблем с моното,но се оправи сам.При мен пък се вдигат оборотите когато си искат,докато загрее.Представи си какъв е разхода..,но пък как върви !!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”