Проблем с предница на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Asotoo
Автомобил:
Двигател:

Проблем с предница на голф 4

Мнениеот Asotoo » Пон 09 мар 2009 17:34

Здравейте колеги.Имам едно запитване.Значи като карам на 1-ва с 10 и като минавам през дупките се чува мн странно хлопане по предницава,също и леко се усеща на волата.Искам да попитам някой има ли идея от какво може да е? Сменял съм шарнири, тампони на носачите също и тампоните на амортисиорите горе.Може ли това да бъде от накрайниците на кормилната уредба или от амортисиорите е всичко

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Проблем с предница на голф 4

Мнениеот hooligan_sk » Пон 09 мар 2009 18:01

Asotoo написа:Здравейте колеги.Имам едно запитване.Значи като карам на 1-ва с 10 и като минавам през дупките се чува мн странно хлопане по предницава,също и леко се усеща на волата.Искам да попитам някой има ли идея от какво може да е? Сменял съм шарнири, тампони на носачите също и тампоните на амортисиорите горе.Може ли това да бъде от накрайниците на кормилната уредба или от амортисиорите е всичко

Най-вероятна причина е разбит накрайник на кормилната рейка, по 20-30лв са за брой, на твое място бих сменил и 4те ;)

ichkata89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ichkata89 » Пон 09 мар 2009 20:32

наи вероятно накраиник или дълга кормилна щанга :) но недеи да изключваш и биалетките, и тампоните на торсиона :)

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Вто 10 мар 2009 1:41

ок а тампоните на носачите като ги сменя какви сложи,от тези с улея ли? и смени ли и железните скоби?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”