Проблем с предница на голф 4
Проблем с предница на голф 4
Здравейте колеги.Имам едно запитване.Значи като карам на 1-ва с 10 и като минавам през дупките се чува мн странно хлопане по предницава,също и леко се усеща на волата.Искам да попитам някой има ли идея от какво може да е? Сменял съм шарнири, тампони на носачите също и тампоните на амортисиорите горе.Може ли това да бъде от накрайниците на кормилната уредба или от амортисиорите е всичко
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Проблем с предница на голф 4
Asotoo написа:Здравейте колеги.Имам едно запитване.Значи като карам на 1-ва с 10 и като минавам през дупките се чува мн странно хлопане по предницава,също и леко се усеща на волата.Искам да попитам някой има ли идея от какво може да е? Сменял съм шарнири, тампони на носачите също и тампоните на амортисиорите горе.Може ли това да бъде от накрайниците на кормилната уредба или от амортисиорите е всичко
Най-вероятна причина е разбит накрайник на кормилната рейка, по 20-30лв са за брой, на твое място бих сменил и 4те

-
- Автомобил:
- Двигател:
наи вероятно накраиник или дълга кормилна щанга
но недеи да изключваш и биалетките, и тампоните на торсиона 

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
ок а тампоните на носачите като ги сменя какви сложи,от тези с улея ли? и смени ли и железните скоби?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”