хидравлична помпа за голф2
-
- Автомобил:
- Двигател:
хидравлична помпа за голф2
сложих си хидравлика на джетата от голф2 имах пълния комплет, когато сложих помпата и я запалих тя почна да вие лагера беше заминал,порових се в някои теми във форума и разбрах че се ремонтират, изпадна ми една помпа от пасат б3 абсолютно същата като тази дето имам ,до последно е работела сложих е и всичко е ок само малко дето шуми като навивам волана товари се предполагам от широките гуми195,след ден два си оправих моята смених лагера и О пръстенчетата в нея закачих е днес за проба направи ми впчететление че работи по тихо като въртя волана също ми стана много интересно (случва се не всеки път) като дам газ и волана се измества леко та длаи не съм объркал нещо по помпата като съм е разглобил и сега да прави по голямо наляагане та да измества така волана а също забравих да споделя че като сложих тази ремонтираната помпа усетих че волана стана още по лек, има ли някаква опасност за рейката ако помпата прави сега по голямно налягане от нормалното, да си сложа ли старата помпа колебая се много
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: хидравлична помпа за голф2
То нема как да направиш стара помпа да дава по-голямо налягане, ама виж клапана мое да си го оплескал мнооого "хубаво"...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: хидравлична помпа за голф2
има ли опасност за рейката,на снимката кото съм оградил с червено това ли е клапанчето,ако е това там не съм барал
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”