Колеги помагаите на бензин неще

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
reaktor
Автомобил:
Двигател:

Колеги помагаите на бензин неще

Мнениеот reaktor » Сря 11 мар 2009 8:23

колата има и газова но когато реша да обарна на бенц неще и неще ..махна ли клемата на акумулатора за 1 мин и си пали се едно нищо и е нямало ..самоче ми писва да ходя с 10 ка в джоба.някои ако може да ме посаветва нещо ............ :|

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Re: Колеги помагаите на бензин неще

Мнениеот MobilLife » Сря 11 мар 2009 8:32

А какъв е мотора?Иначе причини много - наи вероятно газовата ти я е слагал аматиор.....едно реле за ресет на компа и си ти!Въпреки че аз и без такива работи нямам проблеми....

Потребителски аватар
reaktor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reaktor » Сря 11 мар 2009 8:38

двигатела е ABS 1.8 .колата варвеше перфектно този проблем е от скоро вече 2 ра седмица

Потребителски аватар
exp626
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот exp626 » Сря 11 мар 2009 21:54

Колега здравей
Това е от газта понеже се отделя конденз при работата на мотора и в първия момент, като запалиш двигателя смуче капки вода и бензин и затова се дави мотора и гасне или треа да дъргиш високи обороти, като мотора работи зле прекъсва все едно е на три цилиндъра.За да си решиш проблема направи следното:
Вземи си отвори пластмасовия капак точно над моното т.е в края на входящия пластмасов колектор(с трите болта М10 отгоре)и го почисти.След това си извади гумения тройник,който излиза от капака на клапаните и влиза в същата пластмасова кутия(моното)може да го пуснеш свободно, но ще ти смърди в купето по добре го изведи с едно гофре на долу под мотора място колкото щеш и това е би трябвало да се оправи поне при мен така е добре.Отворът който ще остане в моното го запоши с каквото намериш за добре(болт М12 с уплатнение или с коркова тапа).Аз като отворих моноинжекцията в пласмасовата кутия имаше вода ама буквално се стече и това ме доведе до мисълта, че е причина мотора да прави проблеми, а по-между другото в големите студове нямах никакви проблеми защо? - ами защото водата е замръзнала във входящия колектор, което е още едно обяснение на проблема.

и стига рестартирай тоя комп, че нали знаеш какво става след много рестарти на домашния комп?
Ако имаш въпроси питай ще помогна няма проблем.

Поздрави

Потребителски аватар
reaktor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reaktor » Сря 11 мар 2009 22:40

благодаря за савета и че си се постарал така конкретно да ми обясниш още утре я захващам пак да видим какво 6те стане .......благодаря ви за саветите :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”