Ебахти народното возило!Решил съм да го докарам до отлично състояние,макар и без оригинални части.За сега задните ще се напълнят,но това ще е временно решение.Върти ми се мисълта да направя задните с пълнители по подобие на предните.може да се получи някаква разлика в хода,но няма да е фатална.някой ако е стигнал до решение на проблема,моля да пише!или ако се сещате за близки по ход амортисори пак!задни амортисори за голф кънтри
задни амортисори за голф кънтри
от седмица вече се возя на "високо" в джипа
!цял месец се двоумих между кънтри и хонда сивик шатъл,но реших да не изневерявам на марката,а и познанията са ми предимно към VW автомобилите.Освен това подръжката на голфс е като на лада.ДА ама НЕ!След проверка на ходава част се оказа,че задните амортисори са омекнали до крайност.След обикаляне по магазините се оказа,че различните голф синхро части ги няма в каталозите!След звънене по разни фирми ми казаха:Ми цената е окло 800 лева на бройка,и ако искаш след 20 дена ще ти ги доставим!
Ебахти народното возило!Решил съм да го докарам до отлично състояние,макар и без оригинални части.За сега задните ще се напълнят,но това ще е временно решение.Върти ми се мисълта да направя задните с пълнители по подобие на предните.може да се получи някаква разлика в хода,но няма да е фатална.някой ако е стигнал до решение на проблема,моля да пише!или ако се сещате за близки по ход амортисори пак!
Ебахти народното возило!Решил съм да го докарам до отлично състояние,макар и без оригинални части.За сега задните ще се напълнят,но това ще е временно решение.Върти ми се мисълта да направя задните с пълнители по подобие на предните.може да се получи някаква разлика в хода,но няма да е фатална.някой ако е стигнал до решение на проблема,моля да пише!или ако се сещате за близки по ход амортисори пак!- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: задни амортисори за голф кънтри
Колега това е страхотна количка, обаче, за проблема с частите не ти ли казаха ? Много скъпи и трудно се намират. Иначе дай снимки и сорри за оффа 
снимки утре,щото днес тръгнах да го снимам с апарата,ама без батерии
.между кънтри и синхро май е само в амортисорите и задните спирачки,ма е**хти разликата.това си беше моя прищявка,и твърдо ще я докарам до край
poni написа:снимки утре,щото днес тръгнах да го снимам с апарата,ама без батерии.между кънтри и синхро май е само в амортисорите и задните спирачки,ма е**хти разликата.това си беше моя прищявка,и твърдо ще я докарам до край
Не се шашкай.Има много по-евтини амортисьори.Кви са тия цени,бре...
П.П.Честито и тук
няма място за шашкане
предните са добре,задните ще ги пулня-дано издържат докато намеря вариант.а ти можеш а ми подшушнеш на лични с какви да ги сменя.от тройка не стават,защото са по-къси и за 3 дена им е** майката.дали ако се направят удължители между моста и амортисора ще се получи нещо? 

-
danaildel4ev
- Автомобил:
- Двигател:
poni написа:няма място за шашканепредните са добре,задните ще ги пулня-дано издържат докато намеря вариант.а ти можеш а ми подшушнеш на лични с какви да ги сменя.от тройка не стават,защото са по-къси и за 3 дена им е** майката.дали ако се направят удължители между моста и амортисора ще се получи нещо?
колега ниакаде биах чел че ставали от ауди 80 с ниаква корекциа пробваи с гугал маи беше в офроад форума не сам сигурен
ново развитие-задните пружини са счупени.сложих от г-3,ама започна да вози страшно твърдо.от какво да пробвам???
размерите утре,че останаха в гаража.помня дължинаа-35см,но в единия край са по-тънки
- musuibie
- Автомобил: gotin
- Двигател: chugunen glava - aluminieva
- Контакти:
Ето какво е направил човека от офроуд форума:
По подразбиране Re: VW Golf Country?
аз карам такава кола исъм доволен а за амортесйорите наистина са много скъпи и знаете ли кво ми казаха в един реномиран сервиз цитирам и боготите плачат като сменят амортисйорите на кънтри но им намерих цаката отворих ги на струга понеже са капсоловани направих външна резбеа като на обикновения голф измерих хода и пасна с ауди 80 обаче е по къс за това подложих под него и се получи и като го направих отидох във вапросния сервис и им натрих носовете задните тампони на моста същата работа и тях ги оправих те са 4 бр като за 1бр ми казаха цена 89 лева във хоби кар русе тапоните стават с лека поправка от друга кола струват 3 лева
И аз се оглеждам нещо у една такава колица и събирам мнения... все още.
По подразбиране Re: VW Golf Country?
аз карам такава кола исъм доволен а за амортесйорите наистина са много скъпи и знаете ли кво ми казаха в един реномиран сервиз цитирам и боготите плачат като сменят амортисйорите на кънтри но им намерих цаката отворих ги на струга понеже са капсоловани направих външна резбеа като на обикновения голф измерих хода и пасна с ауди 80 обаче е по къс за това подложих под него и се получи и като го направих отидох във вапросния сервис и им натрих носовете задните тампони на моста същата работа и тях ги оправих те са 4 бр като за 1бр ми казаха цена 89 лева във хоби кар русе тапоните стават с лека поправка от друга кола струват 3 лева
И аз се оглеждам нещо у една такава колица и събирам мнения... все още.
е да,ама не казва от каква кола ставали тампоните.а за амортисорите-не се притеснявай.стават с лека преправка от г-2.едно кънтри се движи из ямбол вече 2-ра година без проблем така
Не казва,щото не знае...От хл'Опел стават...хихи,предни от Астра.И са по 2 лв в София.Иначе аз съм си правил на старото Синхро(дето го откраднаха),задните тампони при тампонджията в Люлин.Стават вечни и колата добива една таква стабилност...няма такъв кеф... 

- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Имам джанти от Country ако решиш:
viewtopic.php?f=45&t=116745
Мечта ми е такава колица, но си купих копчето без балтона и ...
vasstop написа:Имам джанти от Country ако решиш:
моите са същите
е,състоянието им е мааалко по-различно
ninja_1 написа:Не казва,щото не знае...От хл'Опел стават...хихи,предни от Астра.И са по 2 лв в София.Иначе аз съм си правил на старото Синхро(дето го откраднаха),задните тампони при тампонджията в Люлин.Стават вечни и колата добива една таква стабилност...няма такъв кеф...
говириш за задния тампон на носача на обикновената астра,нали?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”