Ел. стъкла и климатик на Golf 3
Ел. стъкла и климатик на Golf 3
Здравейте аз съм нов тук и съм на 18 години . Исках да ви поздрава за страхотния сайт и за страхотните теми ! Искам само няколко въпроса да ви задам?Може ли да се сложи ЕЛ ПАКЕТ за стъклата на голф 3 и климатик на голф 3 (които няма климатик и няма ел стъкла) ? 

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Re: Ел. стъкла и климатик на Golf 3
Pазбира се че може ,моя климатик е добавен допълнително.Ел стъклата не ти ги препоръчвам дават много дефекти ,мoйто едното не работи в момента .
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Какъв е мотора на Голфа?
Можеш да си сложиш климатик и ел. прозорци, стига да имаш желание и финанси.
Можеш да си сложиш климатик и ел. прозорци, стига да имаш желание и финанси.
И аз съм замислил да слагам ел. стъкла само на предните врати на моето голфче лятото, макар че доста се развалят са доста удобни, тази екстра ще ми излезе около 120-140 лева. За поставянето на климатик знам че е доста скъпо , нека кажат по компетентните как са нещата.
Ами знаех си че тук сте пичове и ще ми отговорите съвсем нормално без да се правите и да се заяждате с мен и т.н. Ами да ви кажа 1.6 75 коня е 95 година голф 3 сив ...слаб мотор е ма аз не съм тръгнал на съзтезание пък и е си я купувам сам мой собствени пари сибирани стотинка по стотинка и такам. Ако не ви затруднявам някоя хубава тунинг предна и задна броня по евтинко да знаете ?
- Daniel Kuntov
Hе мога да кажа точна цена,но имайте на предвид че климатика натоварва много двигателя и не е много препоръчително да се слага на мотори по малки от 90 коня.Mоя мотор е 75 коня ,и като пусна климатика му идва доста тежко ,почва да върти постоянно перката и се зори ,особено градско.иначе за извънградско няма проблем, щото колата държи едни обороти.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а бе колкото и да товари друго си е лятото навън да е 30+ а в колата да се возиш с вдигнати стъкла без да ти полепва гърба по седалката
- Daniel Kuntov
В ТОВА няма спор 

- Daniel Kuntov
според мен най добре си е с оригиналната и широк нож
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”