Значи преди една година имах проблем на празен ход на моя голф 4 1.4i 16V след като свалих дроселовата клапа и я почистих с "карборатор клийнър" уш нещата се оправиха. Днес обаче всичко започна отначало в доста по сериозна форма. На всеки празен ход на мотора колата гаснеше(оставаше на контакт, но гаснеше)... Имате ли идея да си правя ли труда да чиста пак дросела или може да е от нещо друго.
Предварително мерси колеги
Проблем на празен ход при Голф 4 1.4i 16V
- sali-juventus
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем на празен ход при Голф 4 1.4i 16V
Първо ти предлагам да свалиш дроселовата клапа и да я почистиш пак, ако нещата не се оправят, тогава проблема трябва да се търси на друго място, ако се оправи значи не си я изчистил както трябва предния път, защото аз моята я чистих преди 3 години и половина от тогава насам нямам проблеми и моят мотор е 1.4 16В
sali-juventus написа:Първо ти предлагам да свалиш дроселовата клапа и да я почистиш пак, ако нещата не се оправят, тогава проблема трябва да се търси на друго място, ако се оправи значи не си я изчистил както трябва предния път, защото аз моята я чистих преди 3 години и половина от тогава насам нямам проблеми и моят мотор е 1.4 16В
Колега мерси, ще пробвам и ще пиша какъв е резултата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,
извинявай че се намесвам . но имам същия проблем като твоя и се интересувам какво стана с теб..
Ще съм благодарен да драснеш нйкой ред какво е станало.
извинявай че се намесвам . но имам същия проблем като твоя и се интересувам какво стана с теб..
Ще съм благодарен да драснеш нйкой ред какво е станало.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”