проблем с алармата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
peleto861022
Автомобил:
Двигател:

проблем с алармата

Мнениеот peleto861022 » Вто 17 мар 2009 15:22

здравеите на всички колеги . имам един проблем незнам дали може да се реши но имам венто 92г 1,8 двигател с код АБС проблема е следния свалих си оригиналното радио мисля че беше beta и сложих друго и тъй като като загася колата оригиналното радио губи станциите сащото ставаше и с новото и напражих следното смених червения кабел от евро буксата с жълтия просто им смених местата ефекта че е не си губи станциите тъй като на червения мисля че му се спира захранването след като варнеш ключа в изходно положение а на жълтия пак има постоянно захранване но проблема не е с радиото а с алармата преди да сменя кабели като натисна да се заключи се заключва нормално но след смяната се появи странен ефект като натисна за се заключи парво се заключва и след 10 секунди алармата се включва установих че след като натисна парвия пат да се заключи колата като писне пак трябва да се натиска всеки пат т. е. всеки пат трябва да се натиска по два пъти може ли някой да ми каже защо така се получава така моля ако някой знае да каже защото е дразнещо това постоянно натискане по два пъти аиде поздрави на всички колеги

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с алармата

Мнениеот van4ooo » Вто 17 мар 2009 20:05

не можахдобре да схвана но 6том всичко е било наред преди да местиш кабелите сигорно неси ги свързал правилно или си разбутал алармата.

Потребителски аватар
georgeX2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот georgeX2 » Чет 19 мар 2009 14:24

да не би алармата да се задейства от консумацията на радиото? :screwy

Потребителски аватар
peleto861022
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peleto861022 » Пон 23 мар 2009 1:25

не знам колега но като заключа колата се заключва нормално и след 10 секунди писва и трябва да се натисне копчето за заключването още един пат пробвах да рестартирам алармата ама не стана и си викам да ходя ли при некав маистор ако някой знае нещо да каже просто е изнервящо мерси предварително на всички колега дали малко акъл

i3v3a3n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i3v3a3n » Пон 23 мар 2009 16:51

върни си обратно жиците които си обръшал, ако се оправи алармата си ги остави така ....аз мисля че пак няма да се оправи щото не би трябвало това да е проблема но все пак длъжен си да провериш да не се е получило след твоята намеса , ако проблема си остава трябва да идеш на майстор

yamaha9099
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yamaha9099 » Сря 25 мар 2009 17:42

Има някои аларми,които се задействат от консумация на ток.Данеби твойта да е такава

Потребителски аватар
peleto861022
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peleto861022 » Сря 01 апр 2009 0:50

проблема е решен
прекаснат кабел на машинката за централното просто го сварзах и алармата се оправи работи перфектно само да не чуе дявола мерси на клегите дали акъл поздрави на всички колега

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”