За прословутите микроключета

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

За прословутите микроключета

Мнениеот maxpayne » Пет 03 апр 2009 20:48

Много е изписано по тази тема, но при мен случая е малко по-странен. Става дума за Голф 4, светлините в двете предни врати, лампата на тавана и индикатора за незатворена врата.

Гледам на повечето хора не им работи или само едната лампа или и двете. При мен обаче лявата никога не свети, а дясната винаги свети. Тоест независимо отворено, затворена - дясната си свети, а лявата не. Размених крушките, не е от тях. В същото време на таблото свети индикатор за отворена врата. Освен това която и предна врата да се отвори плафона горе не свети. Иначе ако ръчно го пусна си работи. Прегледах и бушоните - видимо няма признаци на изгорял.

Та понеже не ми се ще да разглобявам и двете врати за да сменям микроключетата се чудех дали няма начин да разбера в кое точно е проблема?

Потребителски аватар
M1LEN
Автомобил: GOLF mk2
Двигател: SB 1991

Re: За прословутите микроключета

Мнениеот M1LEN » Пет 03 апр 2009 23:09

Колега потякога така се получава като се напрашат ключетата. Това на вратата която свети винаги е заяло на полужение се едно вратата ти е отворена ами другото обратно.Мойте като ми прават такива мизерий ги натискам с раката 15-20 пъти и се оправа ако това не подейства извади самите ключета и ги почисти.Успех. :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 04 апр 2009 11:32

M1LEN написа:Мойте като ми прават такива мизерий ги натискам с раката 15-20 пъти и се оправа ако това не подейства извади самите ключета и ги почисти.Успех. :beer

Кое точно натискаш понеже на Г4 може да натиснеш...... точно нищо :wink: Може би трябва да уточниш каква кола караш !

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 04 апр 2009 11:41

Изображение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”