Много е изписано по тази тема, но при мен случая е малко по-странен. Става дума за Голф 4, светлините в двете предни врати, лампата на тавана и индикатора за незатворена врата.
Гледам на повечето хора не им работи или само едната лампа или и двете. При мен обаче лявата никога не свети, а дясната винаги свети. Тоест независимо отворено, затворена - дясната си свети, а лявата не. Размених крушките, не е от тях. В същото време на таблото свети индикатор за отворена врата. Освен това която и предна врата да се отвори плафона горе не свети. Иначе ако ръчно го пусна си работи. Прегледах и бушоните - видимо няма признаци на изгорял.
Та понеже не ми се ще да разглобявам и двете врати за да сменям микроключетата се чудех дали няма начин да разбера в кое точно е проблема?
За прословутите микроключета
- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Re: За прословутите микроключета
Колега потякога така се получава като се напрашат ключетата. Това на вратата която свети винаги е заяло на полужение се едно вратата ти е отворена ами другото обратно.Мойте като ми прават такива мизерий ги натискам с раката 15-20 пъти и се оправа ако това не подейства извади самите ключета и ги почисти.Успех. 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За прословутите микроключета
M1LEN написа:Мойте като ми прават такива мизерий ги натискам с раката 15-20 пъти и се оправа ако това не подейства извади самите ключета и ги почисти.Успех.
Кое точно натискаш понеже на Г4 може да натиснеш...... точно нищо

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”