Голф 4 - осветление копчета
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 4 - осветление копчета
Здравейте колеги, преди два дни си сложих на Голфа ел пакет,като за целта похарчих бая пари-машинки, повдигачи,комфорт модул,кори,копчета,инсталации итн,слава Богу вече всичко работи, но не ми свети нито едно копче за стъклата, както и лампичките долу ниско от вътре на предните врати.Някой може ли да ми помогне?Предварително Благодаря!
- SASHOBGBG
- Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 - осветление копчета
Странна работа.
След като всичко е правено (преправяно) може някъде нещо да е зипуснато.
Аз пък имам проблемът че не винаги светят тези лампи...
(Да неби защото е преправяно да са прецакани датчиците дето контрролират дали си си отворил вратата и да свети...и.тн ако ме разбра
)
(Да неби защото е преправяно да са прецакани датчиците дето контрролират дали си си отворил вратата и да свети...и.тн ако ме разбра

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SASHOBGBG написа:Странна работа.
(Да неби защото е преправяно да са прецакани датчиците дето контрролират дали си си отворил вратата и да свети...и.тн ако ме разбра)
=========================================
Колега можеш ли да ми кажеш къде са тези датчици, че едната врата не ми включва осветлението когато я отворя ???
- Falken
- Автомобил:
- Двигател:
В бравата има едно изклучвател затопено на нея и като клеяса и несветват(сиреч нецъка )
надявам се знаеш как се разглобява

- SASHOBGBG
- Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
- Двигател:
- Контакти:
Да точно там някаде в бравата...аз гледах и така и не го видях.
При мен си светят (реагират на отварянето) когато си искат тия (датчици) така да ги наречем.
Чудих се и аз да ги оправям ама и на мен като ми казаха да разглобя бравата се отказах.
При мен си светят (реагират на отварянето) когато си искат тия (датчици) така да ги наречем.
Чудих се и аз да ги оправям ама и на мен като ми казаха да разглобя бравата се отказах.
-
- Автомобил:
- Двигател:
SASHOBGBG написа:Да точно там някаде в бравата...аз гледах и така и не го видях.
Потърси информация за неработещи зумери... там най-често се описва този проблем.. те са едни микроключета и май доста хора с Г4 се оплакват

- Falken
- Автомобил:
- Двигател:
Бравата се разглобява трудно но все пак се разглобява ! При мен като неработеше едното и не се чуваше повторния звук като се закл. колата ама си е проблем и като собственик от 1 месец вече почти всички малки проблеми съм срещнал 

Аз със затворени очи вече си разглобявам мехаинзма ! Не е трудно стига да си търпелив http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1542461 ето малко инфо ! Първо кората(всички букси), после прозореца, махаш металния панел, а механизма се разделя на две части едната е изцяло механична а другата електро-механична(с микроключета и моторче) в механичната част има едно ключе! То дава импулса за плуфона и крушката на вратата! Успех
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
kindera написа:Аз със затворени очи вече си разглобявам мехаинзма ! Не е трудно стига да си търпелив http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1542461 ето малко инфо ! Първо кората(всички букси), после прозореца, махаш металния панел, а механизма се разделя на две части едната е изцяло механична а другата електро-механична(с микроключета и моторче) в механичната част има едно ключе! То дава импулса за плуфона и крушката на вратата! Успех
Колега а евентуално някаква снимка имаш ли на това микроключе?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Ето това е нали?
Да , но като го гледам май му се е износила шапчицата на бутончето.Раздвижи го и вържи буксата трябва като го натиснеш да спре да свети плуфона
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”