висока температура и надуване на маркучите
висока температура и надуване на маркучите
колеги сменяна е гарнитура шлаифана е глава термостат сменен ......вазможно ли е да сее подпушил големия радиатор....защото незнам какво може да е....ако водната помпа е издала багажа би трябвало да хварли веднага водите така са ми казвали..когато колата е в обороти подаржа горе долу някакви по ниски градуси спра ли и става за 20 секунди 100 и ако не я дарйа в обороти може да сдухам и новата гарнитура пак и главата може да кривне........незнам даите савет че 6е подкарам велосипеда 
Re: висока температура и надуване на маркучите
1.8 моно ABS. ок остава водна помпа ама когато слагах термостата я опипах и перките или там както се казват си бяха цели провериь дали преварта ама и това нее....ако и помпата нее ........незнам вече
провери ли на колко градуса включва перката на радиатора?
перката се включва де на 85 де на 90 абе варви си ама става едно налягане в системата дето не ее хич нормално аи 102..103 градуса на място са6то ме притесняват 
до колкото четах писания на други пострадали.те залагат на пукната глава миналата седмица шлаифах глава преди това минах на скенер не беше пукната,до сега имам сменена гарнитура сменен термостат помпата сам я проверил перките и са на място не преварта абе с 2 думи помпата е в исправност поне за мен,сега ме интересува вазможно ли да е подпушен радиатор.........повтарям симптомите,,,загрява до кам 100 и се опитва да ги минава и маркучите започват да се втвардяват ощте в 1 вата минута.като е в обороти даржи 90 .спра ли за 20 сек и става парен влак вдига градус ......само се искажете вазмойно ли е радиатора да сее подпушил 4е да не давам кинти за нов....мерси се пак 
-
valentino
- Автомобил:
- Двигател:
в сливен има един маистор Славеи. Питаи за него.
се пак ако някои може да каже нещо по вапроса с радиатора 4е започвам здраво да

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
За мен 100 градуса не са фатална температура стига да не стига повече и да си със антифриз. Втората степен на перката е някъде там. Провери и уплатнението на капачката на казанчето!
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
да няма въздух в системата, преди 3 дни сменях фланеца отстрани на главата и докато не се обезваздуши правеше същите мизерии 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”