вьпросителна за кьси и дьлги светлини
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
вьпросителна за кьси и дьлги светлини
Та интересува ме дали има голямо значение за фарове с две отделни секции,коя ще е ,,отвьн".Знам че по-принцип кьсите са ,,отвьн".Знам че звучи малко...,но имам едни уникални фарове HELLA за голф 3,които взех от колега от форума и подлежаха на реставрация,и тьй като надявам се че стоят<сьщо колега ги продаваше> две секции с лупа които ще паснат,....обаче на местото на дьлгите,и имам в предвид да сложа ксенон
Re: вьпросителна за кьси и дьлги светлини
Аз не те разбрах какво искаше да кажеш?
Разбрах само първото изречение.Има разлика, ДА.Рефлекторите са различни и хвърлената светлина идва под различен ъгъл.Крушките са ти еднакви с еднакви W и все пак има разлика като караш, нали?
Така че само ще пречиш.
Има значение вече ако имаш ДРЛ на дългите и ги ползваш през деня.Фаровете светят на 30 % и не се усеща светлинния поток в очите на водача срещу теб.
Обясни малко по-добре каква ти е идеята и ще има по-компетентен отговор.
Разбрах само първото изречение.Има разлика, ДА.Рефлекторите са различни и хвърлената светлина идва под различен ъгъл.Крушките са ти еднакви с еднакви W и все пак има разлика като караш, нали?
Така че само ще пречиш.
Има значение вече ако имаш ДРЛ на дългите и ги ползваш през деня.Фаровете светят на 30 % и не се усеща светлинния поток в очите на водача срещу теб.
Обясни малко по-добре каква ти е идеята и ще има по-компетентен отговор.
- freshenero
http://picbg.net/img.php?file=108bdcbbd23e859a.JPG голямата секция е кьс,а малката дьльг,ако се разменят местата,малката <вьтрешна> секция стане кьсата светлина ще има ли проблем,това се пита в задачата?
И защо тая операция?
Хората са го изчислявали да свети, ти искаш да не свети !
Ще има разлика и няма да ти хареса.
Хората са го изчислявали да свети, ти искаш да не свети !
Ще има разлика и няма да ти хареса.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Възклицателна за къси и дълги светлини!
Според мен няма да виждаш добре на къси колега в смисъл, че те хората са ги изчислявали не да има няква светлинка там ами да има точно определено оформен лъч на къси - да не заслепява да виждаш на широко(тва за късите) за дългите съм по- склонен да мисля че самия фар не е оформен по същия начн и че няма да ти хареса резултата, това е мое мнение само решението си е твое.
Според мен няма да виждаш добре на къси колега в смисъл, че те хората са ги изчислявали не да има няква светлинка там ами да има точно определено оформен лъч на къси - да не заслепява да виждаш на широко(тва за късите) за дългите съм по- склонен да мисля че самия фар не е оформен по същия начн и че няма да ти хареса резултата, това е мое мнение само решението си е твое.
- freshenero
моята иде1 беше само да се разменят местата,като самите секции си отговарят на кьси и дьлги.Дали са фатални местонахождениата им,предполагам има защо кьсите да са отстрани,но питам все пак
freshenero написа:моята иде1 беше само да се разменят местата,като самите секции си отговарят на кьси и дьлги.Дали са фатални местонахождениата им,предполагам има защо кьсите да са отстрани,но питам все пак
Аз доколкото съм виждал, късите са отвън, явно има защо, но немога да съм сигурен.
Вече те разбрах.
Може да пробваш, все пак фара си има врътки за нагласата на горе-долу и ляво-дясно(поне на рефлекторните фарове е така) и след като ги размениш ще донагласяш.
Пробвай, това не ти коства нищо, освен време
Тъкно и ние ще разберем резултата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”