искам да си купя голф 3
искам да си купя голф 3
Здравеите колеги,искам да си купя г3 1.6 бензин 12.1996г 75 к.с. и искам да знам ва6ето мнение дали е добър мотора,има климатик и цената ми се струва малко 3300 да не би да му има не6то! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Re: искам да си купя голф 3
Цената изобщо не е малка!
Потърси с търсачката има много изписано по-този въпрос!
Потърси с търсачката има много изписано по-този въпрос!
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
цената е нормална ... само гледай кода на двигателя да не е АЕЕ ако е такъв бягай на далече като от чума !!!
Здравей колега
аз и братми имахме голф3 1.6 75кс ABU 94г да ти кажа оказаха се големи боклуци(поне нашите)
значи много сънати вобште не върви, окза се че това си е 1.4.
съшо така е с по особен комп. и с по скъпи части. Та според мен гледаи да не е с ABU двигател.
Виж намери си с 1.8 ABS или ADZ 90кс разликата е огромна.
Това си е мое мнение може и да не съм прав но при нас така се оказаха нещата с тези голфове.
Извинявам се на колегите с такива голфове, може пък нашите да са били само такива пръчки.
аз и братми имахме голф3 1.6 75кс ABU 94г да ти кажа оказаха се големи боклуци(поне нашите)
съшо така е с по особен комп. и с по скъпи части. Та според мен гледаи да не е с ABU двигател.
Това си е мое мнение може и да не съм прав но при нас така се оказаха нещата с тези голфове.
Извинявам се на колегите с такива голфове, може пък нашите да са били само такива пръчки.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
krasi9 написа:Здравей колега
Колега, според мен, просто сте попаднали на кофти поддържани ABD-та, мотора на външен вид е 1:1 с ABU

Иначе аз съм с ABU само че на Венто, и не мога да се оплача от мотора, не е бегачка, но пък е лесен за поддръжка, и е икономичен

spectrum написа:цената е нормална ... само гледай кода на двигателя да не е АЕЕ ако е такъв бягай на далече като от чума !!!
а къде да гледам този код на двигателя колата е нов внос и няма голям талон
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Отзад, в багажника, някъде под мокетите трябва да има хартиена табелка, където освен кода на двигателя е изписан и кода на боята, на скоростната кутия, номера на купето и още такива полезни информацийки 
Цена за нов внос от 3 300 лева, особено щом не е регистриран никак даже не е ниска!

Цена за нов внос от 3 300 лева, особено щом не е регистриран никак даже не е ниска!
radotom написа:Отзад, в багажника, някъде под мокетите трябва да има хартиена табелка, където освен кода на двигателя е изписан и кода на боята, на скоростната кутия, номера на купето и още такива полезни информацийки
благодара ти много колега
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Ако е обявена цена от 3300лв, съвсем спокойно може да свалиш със 500 и още на долу 
Щом е 96'г. почти 100% е АЕЕ, но горе колегата е казал бягай далече от него, ако може да се обoснове

Щом е 96'г. почти 100% е АЕЕ, но горе колегата е казал бягай далече от него, ако може да се обoснове

doaiena написа:Ако е обявена цена от 3300лв, съвсем спокойно може да свалиш със 500 и още на долу
тя цената беще 3750 и я свалих до 3300,а има и о6те не6о колата е карана на метан в италия и после е махната бутилката това маи не е добре
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Другото място където можеш да видиш ода на двигателя е капака на ангренажния ремък!трябва да има едно бяло листченце с нещо като баркод.Другото място е под пластмасата на предния прозорец,единственото нещо което трябва да направиш е да вдигнеш капака и оплатнението!А за цената мн хора ти казаха 4е е доста дебело и аз няма да отрека.Зависи и колко и какви екстри ти предлага колата но мисля 4е малко са те понатварили от към пари! 

- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doaiena написа:Ако е обявена цена от 3300лв, съвсем спокойно може да свалиш със 500 и още на долу
С удоволствие ще се обоснова, но за съжаление ще трябва да напиша цял ферман така че само ще нахвърлям няколко неща пък колегата ще се разрови в търсачката ако се интересува повече. Карам такъв голф от 4 години тогава небяха толкова много разпространени тук ... много съм доволен от вървенето му като за 1.6 75 коня има и приличен разход, но от там нататък почват драмите като за начало това е немски двигател с италианска електроника, италянски компютър просто няма да се изказвам колко са прецакали нещата италянците и как ако тая кола работи то бъди сигурен, че е по случайност и скоро 100% ще се скапе нещо ... другото е че е с пластмасови колектори и за газификация е кофти с две думи не го препоръчвам и на най - големият си враг този двигател ... инъче като чисто нова сигурно е била много добра кола, но като за настаро не се набутваи с този двигател в никакъв случаи...!!!

колеги видях двигателя и се оказа 4е е АЕЕ и решех да се откажа след толкова отрицателни мнения който прочетох във форума за този двигател! Благодаря ви за съдействието 

- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didko831 написа:колеги видях двигателя и се оказа 4е е АЕЕ и решех да се откажа след толкова отрицателни мнения който прочетох във форума за този двигател! Благодаря ви за съдействието
Правилно си направил можеби и аз навремето ако бях пуснал такава тема щях да си спестя сумати ядове сега ...!!!
spectrum написа:didko831 написа:колеги видях двигателя и се оказа 4е е АЕЕ и решех да се откажа след толкова отрицателни мнения който прочетох във форума за този двигател! Благодаря ви за съдействието
Правилно си направил можеби и аз навремето ако бях пуснал такава тема щях да си спестя сумати ядове сега ...!!!
Колега ти с какво си страдал с твоя АЕЕ какво наи 4есто се 4упи,къде му е болката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”