тая сутрни в студа забелязах че като натискам спирачката нещо ми съска отдолу до педала ,след като се позатопли малко намаля съскането и сега го прави само при яко натиснат педал до долу,иначе спирачките са си ок ,течноста не е мръднала ?
тука един квартален вика че е нормлно ?ама аз преди не съм го чувал това съскане
колата е Г3 1,8 със серво
съскане при натискане на спирачка!?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- nikivictori
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ми аз до сега не си спомням да съм го забелязвал ,обаче тая сутрин отначало докато се стопли го правеше повече ,после понамаля ,сега го чувам чак като напомпам яко до долу ,кварталния майстор вика че е нормално от студа и на някой коли със серво така си се чувало нямало за кво да се притиснявамnikivictori написа:и аз го имам същиа проблем само че като пусна педала на спирачката.
Забелязал съм че се получава само когато е сухо

Последна промяна от landwarrior на Вто 24 яну 2006 16:34, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ако има некви цепнатини или е мембрана не би ли трябвало да го прави постоянно независимо дали е топло или студено ,дали натискам до долу или не ? аз това ме учудва че като се затопли почти спряL&R написа:Провери си маркуча за цепнатини този от ДВГ до сервото.
По-лошия вариант е мембраната му.
инак колко пари е тая мембрана ако е тя ? и кой е маркуча на сервото?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ми значи това е решението като гледамdriver написа:И при мен съскаше но се оправи с 66 лв. - нова спирачна помпа.

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
въобще не съска много-днес я карах и не го чух .както и да е ще се гледа кво е като се затопли и я изкарам от боксаevgenyh написа:Ако много съска при натискане на спирачката това е скъсана мембрана на сервото - лечението е смяна на сервото/поне така беше на старото ми пежо/.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”