Проблем със стоп-светлините Golf3
- pach0
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със стоп-светлините Golf3
Проблемът е когато натисна спирачка ми светва "леко" лампичката за допълнителната светлина за мъгла отзад и на самите стопове заедно със стоп-светлината светват "пак леко" и мигачите. Няма значение дали съм с включени фарове или не. Някой има ли идея от какво може да е. 
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Re: Проблем със стоп-светлините Golf3
оправи си масата на заден ляв стоп!пусни допълнително маса към стопа 
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
или..... свали буксата на заден ляв стоп и пръсни с вд40 или друг спрей за окиси и ръжда след това с четка с по твърд косъм(аз ползвах стара четка за зъби)почисти мъжката и женската букси
-
dedektiv_p
- Автомобил:
- Двигател:
И това почистване се налага често да се прави, на мен ми се случваше след всяко ходене на автомивка или проливен дъжд. Много е досадно задните ти светлини да са като цветомузика, но е характерно за Голф 3 и се свиква. Не им се тревожидзвера написа:или..... свали буксата на заден ляв стоп и пръсни с вд40 или друг спрей за окиси и ръжда след това с четка с по твърд косъм(аз ползвах стара четка за зъби)почисти мъжката и женската букси
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
dedektiv_p написа:И това почистване се налага често да се прави, на мен ми се случваше след всяко ходене на автомивка или проливен дъжд. Много е досадно задните ти светлини да са като цветомузика, но е характерно за Голф 3 и се свиква. Не им се тревожи.
То може да се свиква ама е много гадно от страни и особено като започнат да се пускат и мигачи и свтлини за заден ход, направо
като видя някой такъв. Колега най добре напълни буксата след почистване с грес и така няма как да влеза повече влага и за се окислява!- pach0
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много колеги не знаех че това им е едно от слабите места
Но защо пък точно ляв 
Но защо пък точно ляв Re: Проблем със стоп-светлините Golf3
pach0 написа:Мерси много колеги не знаех че това им е едно от слабите местаНо защо пък точно ляв
защото на лявата букса е вързана масата на всички крушки отзад,и оттам се предава към дясното тяло