Здравейте на всички щастливи и не дотам собственици на голфчета,моя е ГОЛФ 4,1999,100к.с.,1.6 бензин,та проблема си е сериозен според мен,те всъщност са няколко проблема:1.При ускорение в диапазона между 1800 - 2200 оборота колата си придърпва все едно няма бензин или ток,нама си гзаова уредба и няма да и слагам.кофти проблем помогнете ми какво може да и има.2. От два дена почна да издава един странен и дразнещ звук от скоростната кутия според мен ,чува се едно стържене и дращене а може би май виене от скоросната кутия,помогнете с съвети моляви. 3.При тръгване на 1 ва предавка 4 пъти ми се случи досега,когато отпускам съединителя и колата тъкмо си тръгва нормално и в един сладък момент рязко спираи изключва от съединителя и се налага пак да включвам на 1 ва ,при тпова спиране се чува страшен трясък и един силен шум и го прави когато си поиска и на студен и топъл двигател,помагайте хора за тия проблеми дразнят ме,искам да ги отстраня. П.С А и друго се сетих разхода в сравнение с същия месец но миналата година сега е с 1 литър повече и незнам какво да правя тогава беше 6.5 на 100км/селско ,а сега е 7.5 на 100км/селско помогнете с идеи как мога да разбера откъдфе ми се е вдигнала разхода,БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ НА МОЙТЕ ПРОБЛЕМИ.