P.S. Да не ви споменавам каква болка е като видях кабелите как са срязани даже и на мигачите
гадните наркомани висчко крадът ,инак можеш да залепиш от вътре мигачите с черен силикон яко нема мърдане -има даже тема в направи си сам /раздела ''как да си опазим халогените'' -виж я ще ти бъде от ползаMadjo написа:Гадните крадци ги гепиха сложих бленди -- и тях ги няма вечеМОЛЯ ако някои има идея какво мога да сложа на тяхно място ще съм много благодарен . Виждал съм въздохоотводи или нещто подобно на едно ГТИ паркирано пред матрицата в лозенец но така и не срешнах собственика да го питам
P.S. Да не ви споменавам каква болка е като видях кабелите как са срязани даже и на мигачите
дам аз точно това ще правя по добре едни фарове за 150лв от колкото през неколко месеца комплект мигачи и халогени .А инак на скоро се видях с един колега от форума който се оплака че му били залепени халогените обаче наркоманчетата като видели е не могат да ги свалят му ги счупилиL&R написа:Някаква изчистена тунинг броня и мигачи в фаровете за да не се изкушават да човъркат.
ми бронята е около 100тина лв да кажем ,150лв за фарове още 100лв за мрежи и боядисване на бронята ,обаче после като продадеш твоята ,мигачи халогени ,фарове ще избиеш некой левMadjo написа:Звучи добре това за тунинг бронята и мигачи във фара но много скъпо предполагам ще излезе
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта